Tendinţe de primăvară-vară (4): Oana Nuţu

28 aprilie, 2017
www larisacostea com 4808 20170401 jpeg

Vrei să-ţi updatezi garderoba, dar nu ştii care sunt culorile şi modelele statement ale acestui sezon? Colecţia boemă semnată de designerul Oana Nuţu Turcescu este o bună sursă de inspiraţie pentru evenimentele deosebite.

image

"Anul acesta este anul prospeţimii, al naturaleţei, într-un mod armonios şi foarte feminin. Greenery este o culoare îndrăzneaţă, pe care clientele, de multe ori, evită să o probeze. Însă eu o recomand datorită aerului fresh, este potrivită în special persoanelor tinere sau unei ţinute de zi. Desigur, am cochetat şi cu volaănaşele atât de des întâlnite, de la marii designeri până la magazinele de mass market. Sunt romantice, feminine şi jucăuşe. Tot 2017 a adus ţesături subţiri, uşor transparente, menite să descopere anumite zone ale corpului. Dantela cusută manual, broderiile şi aplicaţiile sunt elementele principale ale colecţiilor Oana Nuţu."

image

"Brandul Oana Nuţu este recunoscut pentru culorile discrete, pastelate - nude, bej, grej, ivory, bleu antic, roz pudrat, galben lime - dar şi pentru modelele lejere, diafane şi elegante în acelaşi timp. Rochiile stil prinţesă sunt preferatele clientelor în fiecare an. Despicătura înaltă, pe picior a fost introdusă în colecţie anul acesta şi a avut un real succes. Vorbim aici de rochii lungi, de seară. Ca materiale am propus tulle, voaluri sau satin. Tot anul acesta am abordat mătasea, în mod special, atât voal, cât mai ales tulle de mătase naturală, considerat un material de lux."

image

"Piesa mea preferată dintotdeauna rămâne rochia lungă, cu trenă. Nu cred că se va demoda vreodată. Indiferent de materialele şi de culorile folosite, întotdeauna se reinventează singură, renaşte cu fiecare colecţie. O consider un must-have în garderoba oricărei femei."

image
image

Model: Larisa Costea; Foto: Adrian Sunrise Music