Tendinţe de primăvară-vară (5): Liza Panait

5 mai, 2017
Liza Panait Tribute5 jpeg

Tocmai şi-a prezentat noua colecţie, "Tribute '50 - Şi Marilyn a renăscut!", în cadrul unui show plin de culoare la Palatul Bragadiru. Iată care sunt propunerile creatoarei de modă pentru acest sezon.

image

"Trendul inspirat din anii ’80 este poate “main” trendul sezonului ajuns acum la apogeu - deşi nu face parte din preferinţele mele. Tot în tendinţele acestui sezon se înscriu ţinutele inspirate din lenjeria intima (prezente în ultimele sezoane ), cele cu influenţe militare şi imperiale din sezonul trecut, stilul “wild west”, transparenţa îndrăzneaţă, stilul boem care nu se predă de multe sezoane (un adevărat “die hard” - şi bine face!), volanele şi volănaşele, stilul androgin (care tot apare, dar nu pot spune că îl agreez)... Cât despre culori, avem în prim-plan albastru electric, verde fistic, roz pal, roşul ca focul, verde kaki - militar, roz prăfuit".

  

image image

"Trendul principal pe care l-am propus este cel inspirat din anii ’50. De asemenea, am păstrat, ca o prelugire din colecţia “Anotimpurile” din toamna trecută, influenţele militare. Un alt trend, care nu lipseşte din colecţiile mele de fapt, este cel romantic, boem. Ca ţesături, am folosit catifeaua şi voalul de catifea, dantela, chiffonul de mătase, organza, tulul brodat în atelierul meu, tulul imprimat, pielea ecologică cu dantelă, ţesăturile paietate în diferite desene şi culori, jacquardul..."

   

image image image

"Ca piesă de rezistenţă propun o rochie romantică, în volane, din chiffon de mătase, albastru cu verde şi dantelă pictată manual."

image


Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png