Tendinţe fashion pentru vara 2020 – culori, stiluri, texturi şi forme “la modă” în sezonul cald

13 august, 2020
3 rochii de zi jpg jpeg

Vara e anotimpul culorilor, al rochilor vaporoase, romantice, al hainelor deopotrivă confortabile şi seducătoare, care să ne facă mai feminine şi mai încrezătoare. Chiar dacă anul acesta nu mai avem la fel de multe opţiuni de vacanţă, asta nu înseamnă că 2020 nu este foarte ofertant în privinţa ţinutelor şi a trendurilor “la modă”. 

Culori vii, texturi îndrăzneţe sau elegante, forme şi tăieturi seducătoare – tendinţele fashion ale acestei veri dau un aer aparte vacanţei 2020

Vacanţa devine încă şi mai frumoasă cu prietenii dragi alături, destinaţii interesante sau piese vestimentare atent alese. Vă prezentăm mai jos câteva dintre cele mai importante tendinţe fashion ale verii 2020. Inspiraţi-vă din trendurile actuale, alegeţi-vă acele modele de rochii de zi preferate şi adaptaţi-le stilului vostru pentru un look reuşit, care vor fura admiraţia celor din jur.

stanga
dreapta
1 rochii de zi jpg jpeg
2 pijamale dama 1 jpg jpeg

Se poartă pantalonii scurţi, stil bermude

Pantalonii până la genunchi, stil bermude, sunt în tendinţe în această vară, iar restricţii în privinţa purtării lor nu prea sunt. De la pantalonii ceva mai eleganţi, pe care îi poţi purta şi la birou, până la cei sport, cu dungi şi eşarfe în loc de curea, bermudele sunt printre vedetele sezonului cald 2020.

Rochiile midi sunt din nou la modă, iar cele mai cool sunt cele în culori neon şi cu modele geometrice

Confortul primează şi în 2020, asta pentru că în vacanţă trebuie să fim sexy, atrăgătoare, dar să ne simţim totodată şi în largul nostru. Rochiile midi sunt perfecte pentru scenariul acesta, iar dacă le alegi pe cele în culori neon sau pe cele cu patternuri interesante, e clar că vei fi în tendinţe.

Se poartă mult roz şi portocaliu – separat sau împreună

Indiferent că alegi rochii de zi şi casual, pantaloni bermude sau chiar modele de pijamale pentru dama, trebuie să ştii că vara aceasta se poartă mult roz şi portocaliu. Două culori solare, vesele, în ton cu tot ceea ce ne transmite acest anotimp. Creatorii de modă susţin că nu există limite sau reguli în privinţa texturilor, materialelor sau asocierii celor două culori: le poţi purta separat sau chiar împreună.

Buline Polka – pe rochii şi salopete sport sau elegante

La capitolul tipare în tendinţe, bulinele Polka sunt şi ele printre vedetele sezonului. Le poţi purta în ţinute lejere, fie că alegi rochii de zi şi casual, fie că optezi pentru salopete sport sau elegante.

În vara lui 2020, rochiile maxi sunt vaporoase şi în culori-straturi

Rochiile maxi în “trei tonuri de culoare” sunt foarte apreciate în acest sezon. Le poţi alege pe cele care combină perechea roz-portocaliu la care se adauga o altă nuanţă asemănătoare sau pe cele romantice, care îţi lasă libertate de mişcare şi exprimare. 

Rochii, salopete sau bluze tăiate lateral

Tăieturile laterale nu au ieşit din tendinţe nici acum, aşa că, fie că optezi pentru rochii, salopete sau bluze, tăieturile în părţi vor da acestor piese vestimentare un look tineresc, relaxat şi “la modă”. Pentru un plus la capitolul efect, alege o rochie tăiată lateral, cu imprimeu floral, un alt “pattern” apreciat de creatorii de modă în acest sezon.

“Little Black Dress” e de astă dată (şi) maxi, şi vaporoasă

E şi scurtă, dar şi lungă, e realizată din materiale vaporoase şi este perfectă în nopţile în care vrei să te simţi fermecătoare, la o cină romantică sau pe plajă, la malul mării. Micuţa rochie neagră devine în 2020 maxi, însă îşi păstrează totuşi caracteristicile speciale care au consacrat-o.

Rochiţele petrecute sunt la mare modă şi sunt perfecte pentru petrecerile la piscină

Respectând distanţarea socială, alături de familie sau prietenii buni, tot poţi da din când în când o petrecere la piscină. Cea mai potrivită ţinută pentru asta poate fi o rochiţă petrecută, mixtă în patternurile şi culorile alese. E vaporoasă, comodă şi feminină, aşa că trebuie să o incluzi şi tu în garderoba ta.

Vara lui 2020 este mai mult decât darnică în privinţa tendinţelor fashion. Lungimile, stilurile şi culorile sunt diferite, astfel încât să ne putem răsfăţa cu ţinute glamorous, relaxate, sport sau casual, în funcţie de preferinţă sau situaţie.

2 pijamale dama 1 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg