Thalia, cea mai stylish apariţie de la un eveniment spaniol

17 mai, 2017
People en Espanol's 50 Most Beautiful Gala 2017   Arrivals jpeg

Are 45 de ani şi este una dintre cele mai sexy şi mai apreciate actriţe şi cântăreţe de origine mexicană. Thalia, îndrăgita actriţă a celor mai cunoscute şi frumoase telenovele şi una dintre cele mai influente cântăreţe de muzică latino de pe plan internaţional, este de o frumuseţe fără cusur.

A fost senzaţia serii de la evenimentul care celebrează talentele latino.

Starul şi-a făcut ieri apariţia pe covorul roşu de la un eveniment important din Spania, People en Espanol's 50 Most Beautiful Gala. Cu această ocazie, ne-a încântat încă o dată cu prezenţa sa preţioasă. A purtat un make-up impecabil, cu buzele roşii şi smokey eyes  cu gene false, iar părul l-a coafat lejer pe spate, tocmai pentru a-şi scoate trăsăturile feţei în evidenţă.

Machiajul a fost impecabil, la fel şi coafura.

Cât despre vestimentaţie, Thalia a fost a ales o ţinută preţioasă, dar în acelaşi timp păstrând liniile simple. A purtat un costum masculin cu pantaloni de tip shalvar şi un sacou negru cu inserţii din satin, extrem de elegant. Pentru a scoate ţinuta din anominat, artista a făcut o alegere stilistică foarte îndrăzneaţă, optând pentru o bluză care a făcut senzaţie. Topul pe gât, din tulle transparent şi cu o mulţime de broderii şi accesorii arginţii a transformat outfit-ul în unul care a combinat perfect piesele clasice, uşor reinventate, cu creaţiile strălucitoare, foarte îndrăzneţe.

A îmbinat elemente din stilul masculin cu piese vestimentare sexy.

Bluza purtată fără sutien a lăsat la vedere atâta piele cât trebuia, păstrând echilibru între misterios şi foarte sexy. Aceasta a fost piesa de rezistenţă a ţinutei, iar ca accesorii, Thalia a ales doar o pereche de cercei cu pietre şi un inel supradimensionat, alături de un clutch extrem de chic, cu chipul lui Marilyn Monroe imprimat în glitter. Pantofii au fost şi ei eleganţi, dar discreţi, artista alegând o pereche de stiletto din lac care se prindeau cu o baretă pe gleznă. Fără îndoială, aceasta a fost una dintre cele mai apreciate apariţii ale sale, alături de rochia lungă din paiete pe care a purtat-o la Met Gala 2017.

Thalia a ales o rochie sexy din paiete pentru covorul roşu de la Met Gala.

Foto: Getty Images