The little black dress

16 iunie, 2010

Rochiţa neagră este cea mai apreciată invenţie a designerilor. Ea şi numai ea reuşeşte să fie prietenă cu toate femeile şi să flateze toate siluetele: voluptuoase sau nu, trase prin inel sau dimpotrivă. Fie că vorbim de puştoaice abia trecute de 20 de ani sau de femei pentru care conceptul de sexy n-a dispărut odată cu înaintarea în vârstă, the little black dress le scoate mereu din încurcătură.

Rochiţa neagră este cea mai apreciată invenţie a designerilor. Ea şi numai ea reuşeşte să fie prietenă cu toate femeile şi să flateze toate siluetele: voluptuoase sau nu, trase prin inel sau dimpotrivă. Fie că vorbim de puştoaice abia trecute de 20 de ani sau de femei pentru care conceptul de sexy n-a dispărut odată cu înaintarea în vârstă, the little black dress le scoate mereu din încurcătură. În caz că n-ai şi tu una în garderobă, remediază situaţia! Inspiră-te de la aceste frumuseţi!

Jennifer Lopez

Diva latino ştie cum să-şi mascheze binecunoscutele forme voluptuoase, mai ales celebrul posterior: rochiţa cea neagră, mai bufantă în dreptul şoldurilor, este tot ce-i trebuie!

Megan Fox

Logodnica lui Brian Austin Green îşi consolidează imaginea de devoratoare de bărbaţi prin apariţiile ei sexy. Această rochie minusculă îi flatează frumoasele-i picioarele.

Vanessa Williams

Chiar dacă nu mai este la prima tinereţe, fosta Miss SUA ştie că negru este potrivit pentru orice vârstă şi siluetă. Vedeta a ales un model elegant, care-i subţiază silueta.

Demi Moore

Demi ne dă întotdeauna lecţii de stil. Rochiţa neagră cu buline îi conferă un aer fresh, iar pantofii roşii sunt alegerea perfectă pentru dinamizarea ţinutei.

Sharon Stone

O avea actriţa 52 de ani, dar picioarele ei sunt de 20! Sharon ştie foarte bine acest lucru şi-şi scoate atuurile în evidenţă prin această ţinută îndrăzneaţă.

Angelina Jolie

Angie iubeşte negrul. Trebuie să recunoaştem că este culoarea care se potriveşte cel mai bine imaginii ei de vampă... în sensul bun al cuvântului. N-am putea să ne-o imaginăm niciodată pe Angelina în roz!

Victoria Beckham

Dacă negrul şi o siluetă skinny nu prea fac casă bună, Vicky ne demonstrează contrariul. Modelul rochiei ei chiar creează falsa impresie că vedeta ar avea forme.

Kylie Minogue

O femeie minionă este avantajată de o ţinută neagră. După cum bine ştim, culorile închise nu numai că slăbesc, dar şi alungesc o siluetă. Go Kylie!

Kristin Davis

Vedeta din Totul despe sex a ales un material în trend: dantela neagră. A vrut să scape de imaginea de păpuşică cuminte şi s-a orientat spre această ţinută sexy. Ne place că a pus accentul pe mijlocul ei de viespe.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg