Tineri şi sexy! Gigi Hadid şi Zayn Malik, cel mai hot cuplu în pictorialul romantic Vogue

6 aprilie, 2016
gigi hadid zayn malik vogue 05 jpeg

Ea e cel mai sexy tânăr model la ora actuală, el e cel mai râvnit cântăreţ al generaţiei pop. Sunt stylish şi invidiaţi de mulţi. Şi, cel mai important, sunt un cuplu foarte hot! Chiar pentru Vogue, Gigi Hadid şi Zayn Malik au pozat împreună, în cele mai tandre momente şi în cele mai cool ţinute tinereşti pentru celebra revistă de modă Vogue.

Gigi Hadid şi iubitul ei, Zayn, stylish şi sexy!

Cum era de aşteptat, au fost fotografiaţi de faimosul Mario Testino. Ce i-a ieşit? Un weekend de vis în Naples… surprinzându-i pe cele două vedete îndrăgostite în cele mai romantice cadre de vacanţă.

Cei doi au pozat şi în ipostaze intime

Modelul Gigi Hadid, în vârstă de 20 de ani, şi fostul solist One Direction, Zayn Malik (23), au acceptat să pozeze pentru acest pictorial glamour Vogue, celebrându-şi iubirea pasională pe paginile savurate de mii de fani. Cei doi nu formează un cuplu de mult timp, fiind văzuţi împreună abia din noiembrie. Cinci luni de relaţie discretă care pare să evolueze frumos, dincolo de bliţurile paparazzilor, şi care acum, datorită prestigiosului shooting de modă, vor deveni oficial cel mai hot cuplu monden. Cel puţin pentru generaţia pop care-i văd drept modele de urmat.

image image

Pictorialul cu Gigi şi Zayn s-a petrecut în destinaţia de vis Naples, din Italia, fotografiaţi cu note nostalgice ce-amintesc de anii ’50 de către Mario Testino. Ţinutele lor au fost cât se poate de stylish, bineînţeles, combinând modelul gingham cu jachete de piele, fuste conice, rochii retro etc. Cei doi tinerei nu s-au sfiit deloc să se sărute şi să se îmbrăţişeze pe veranda unei vile ori pe balconul acesteia, cu un Zayn la bustul gol!

image image

Cuplul este pe cât de invidiat, pe atât de controversat, căci solistul de 23 de ani s-a cuplat cu frumosul model la câteva luni după ce Zayn a anulat logodna cu o cântăreaţă, Perrie Edwards, în timp ce Gigi s-a despărţit de cântăreţul Joe Jonas.

image image

FOTO VOGUE