Ţinuta cu care Kim Kardashian a întors toate privirile! Rochia a scos la iveală un detaliu inedit!

13 aprilie, 2017
Kim Kardashian GettyImages 667844772 jpeg

Acum că şi-a reluat apariţiile publice, Kim are de gând să şocheze publicul cu ţinute dintre cele mai îndrăzneţe. Şi a reuşit! Apariţia de miercuri, de la premiera filmului ”The promise”, din Los Angeles, a fost cât se poate de intrigantă şi surprinzătoare!

Kim a apărut la o premieră de film hollywoodiană. Foto: Getty images

Kim are cu cu ce, şi de-asta ne-am convins de multă vreme, că doar nu s-a sfiit niciodată să-şi arate formele voluptuoase. Iar, miercuri, la premiera hollywoodiană la care a mers, fix pe asta a mizat: o ţinută care să-i pună în evidenţă formele şi silueta pentru care a muncit din greu în ultimele luni.

Foto: Getty Images

Rochia starletei a fost una lungă, aurie şi mulată, perfectă pentru o seară la Hollywood... şi pentru Kim. E drept că un detaliu a ieşit mai mult în evidenţă, şi aici nu ne referim la fundul implantat, ci la sânii, despre care s-a tot zvonit că ar fi rezultatul unei intervenţii chirurgicale.

Foto: getty images

Totuşi, starleta de 36 de ani a fost complimentată pentru apariţia sa de pe covorul roşu şi a reuşit chiar să-şi eclipseze sora mai mare, Kourtney, care a îmbrăcat la acest eveniment o ţinută masculină.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg