Ținuta Reginei Rania a surprins printr-un detaliu inedit! N-a mai purtat așa ceva până acum

Regina Iordaniei este un etalon de eleganță! Desigur, toate regalitățile au un aer aparte, însă ea reușește să se facă remarcată întotdeauna grație alegerilor vestimentare îndrăznețe și a bunului gust.

Rania a avut o apariție deosebită

Regina Rania a apărut în public, zilele trecute, căci a avut loc lansarea expoziției de produse handmade a fundației Jordan River, de care se ocupă îndeaproape, în fiecare an. La acest eveniment, soția regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei a purtat o rochie deosebită, într-o culoare vivace, care i-a venit, desigur, ca turnată.

Ce-a surprins la apariția ei, însă, a fost croiul mânecilor acestei rochii. Asta pentru că, de obicei, poartă rochii și bluze cu un croi strâmt a mânecilor, iar acum a ales un model în clopot. Unul deosebit, așadar, care a făcut ca rochia să fie și mai interesantă.

 Un alt accesoriu-cheie al ținutei sale a fost cureaua lată, din piele, care delimita perfect talia subțire și oferea un constrast deosebit cu nuanța stridentă a rochiei. De altfel, Rania poartă foarte des centură, curea sau brâu, menite să-i pună în evidență silueta sculptată, dar și pentru a scoate din anonimat o ținută. Așadar, ce spuneți, a reușit Rania să aibă o ținută deosebită pentru o primă apariție de după vacanța de vară?

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA