Ținute ideale pentru club pe care trebuie să le încerci iarna aceasta

25 octombrie, 2022
tinute PNG

Sezonul rece este momentul in care trebuie sa iti pui in aplicare abilitatile de fashionista si sa creezi tinute care sa iti tina de cald si, in acelasi timp, sa fie la moda.

Daca aceasta sarcina este simpla pentru zilele cand mergi la birou intrucat tot ce ai de facut este sa adaugi un palton si un fular fin la un outfit formal, situatia se complica cand mergi la o petrecere. Cu ce te poti imbraca intr-o seara de ianuarie, cand afara e frig, dar atmosfera din club este incendiara?

Iata 4 tinute pe care trebuie sa le incerci la petrecerile din iarna aceasta:

1. Fusta neagra impreuna cu o bluza colorata

Avand in vedere temperaturile scazute de afara, este foarte probabil sa respingi ideea de fusta. Totusi, cu perechea de ciorapi potrivita, nu este vreo ninsoare pe care sa nu o poti infrunta. In plus, nu uita ca si colantii sunt obiecte vestimentare pe care le poti folosi in avantajul tinutei tale. De exemplu, o fusta simpla necesita o pereche de dresuri cu model. In schimb, la anumite texturi precum pielea nu poti adauga ciorapi cu buline sau dungi. Cu toate acestea, piesa de rezistenta a acestui outfit nu sunt ciorapii, ci botinele de dama de pe Kalapod.net, care te vor scoate in evidenta indiferent de ocazie. Inveseleste toata aceasta combinatie cu un pulover fin, intr-o culoare draguta, de exemplu verde crud sau roz pastelat.

2. Sacou deasupra rochiei de catifea

Deja s-a stabilit ca ciorapii sunt solutia pentru picioare infrigurate, deci nu renunta la tinutele sexy pe parcursul sezonului. Ce poate fi mai festiv in perioada Craciunului decat o rochie de catifea rosie, peste care poti adauga un sacou monocrom. Cele mai recomandate culori pentru un blazer, in acest context, sunt alb sau negru...pana la urma nu vrei sa distragi atentia la textura de neconfundat a unei rochii de catifea.

In ceea ce priveste acceorizarea, alege un set clasic de lantisor si cercei, un bun exemplu fiind perelele. Nu uita ca cel mai bun acceoriu la o tinuta eleganta este un parfum fin!

3. Pantaloni evazati

Sunt unele seri in care tot ce iti doresti este sa dansezi pana in zori cu prietenele tale pe muzica veche. Asadar, ai nevoie de ceva comod si vintage si ce se poate potrivi mai bine in aceasta categorie decat pantalonii evazati?

Stilul flare nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba: fiind o piesa mulatia in zona taliei si a coapselor si tot mai larga catre podea, creeaza iluzia unor picioare lungi si subtiri. De asemenea, caracterul versatil al blugilor evazati iti permite sa incerci o multime de variante de topuri: de la maiouri cu dantela la camasi infloare.

4. Rochiile pulover

Stilate si confortabile, ele sunt ideale pentru petrecerile din timpul iernii. Cand te gandesti la rochiile de acest tip, iti apare in cap, in mod inevitabil, imaginea la Arianei Grande. Completeaza tinuta cu niste gizme lungi si o coada stransa in varful capului si vei avea look-ul binecunoscut al artistei. In definitiv, cine nu si-ar dori sa arate ca ea?

Sezonul sarbatorilor se apropie si, chiar daca iti place sa oferi cadouri, nu uita ca trebuie sa iti faci si tie cadouri din cand in cand. Poti incepe cu o sesiune de shopping pentru serile de club!

 Sursa foto: Unsplash.com



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg