Ţinute spectaculos de sexy la premiile InStyle!

27 octombrie, 2015
InStyle Awards, Los Angeles, America   26 Oct 2015 jpeg

Extravaganţă până în măduva oaselor! Luni seară, celebrităţile de la Hollywood au păşit pe covorul roşu al premiilor InStyle.

image

După cum era de aşteptat, vedetele şi-au demonstrat încă o dată bunul gust vestimentar în ţinute spectaculoase. Haideţi să vedem, aşadar, ce vedete au fost şi pentru ce ţinute au optat!

image

A fost răsplătită cu premiul ”Style Icon”, aşa că Gwyneth Paltrow a ţinut să demonstreze că merită cu prisosinţă acest titlu.

image

Actriţa în vârstă de 43 de ani şi-a făcut apariţia pe covorul roşu al evenimentului într-o rochie neagră, cu spatele gol, extrem de sexy. Rochia, semnată Schiaparelli, avea un decolteu adânc, ceea ce-i oferea ţinutei o notă de senzualitate de neegalat.

image

Şi Alessandra Ambrosio a avut o apariţie impecabilă la acest eveniment. Cu un decolteu impresionant şi cu decupaje îndrăzneţe, rochia Alessandrei Ambrosio i-a asigurat modelului un loc în topul celor mai sexy ţinute de la acest eveniment.

image image

Kate Hudson a dat dovadă de rafinament, alegând pentru acest eveniment o rochie lungă, cu imprimeu floral. Cu o trenă impresionantă şi un croi fidel siluetei, rochia lui Kate a fost o alegere cât se poate de inspirată.

image

Olivia Culpo a optat pentru o rochie diafană, care i-a venit de minune. De culoare roşu-sângeriu, rochia Oliviei a fost considerată a fi una dintre cele mai spectaculoase rochii de la acest eveniment.

image

Tot în alb s-a îmbrăcat şi Miranda Kerr! Fosta soţie a lui Orlando Bloom a dovedit că poate fi sexy şi-ntr-o ţinută care nu dezvăluie tot!

image

Deşi aparent cuminţică, rochia Selenei Gomez a fost catalogată de criticii de modă drept una extrem de şic!

image

Dakota Johnson a demonstrat că senzualitatea nu ţine întotdeauna de hainele pe care le îmbrăcăm. Aceasta a ales pentru această ocazie o ţinută cu inflenţe masculine şi cu toate acestea a fost una dintre cele mai sexy apariţii pe covorul roşu la acest eveniment.

image

O blondă într-o rochie aurie, ce poate ieşi greşit din această combinaţie? Ei bine, această ţinută este într-adevăr una ”safe”, însă în cazul lui Diane Kruger s-a dovedit a fi şi de efect...

Sursa foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg