Toni Braxton, tinereţe fără bătrâneţe. Nici urmă de riduri la 50 de ani!

24 ianuarie, 2018
The Cast And Producers From Lifetime"s Film,"Faith Under Fire: The Antoinette Tuff Story" Attend The Red Carpet Screening And Premiere Event At NeueHouse Madison Square In New York, NY jpeg

Norocoasa Toni Braxton nu lasă ca anii să i se citească pe faţă. La cei 50 de ani ai săi, celebra cântăreaţă arată acum mai bine decât în trecut, mult mai slabă şi mai stilată. Este una dintre cele mai sexy şi mai cunoscute cântăreţe de origine americană care şi-a impus respectul printr-o imagine impecabilă.

Are o faţă fără riduri.

Toni este fericită alături de Birdman, co-fondatorul casei de discuri ”Cash Money Records”, cel care îi este şi logonic. Cei doi au o relaţie din 2016 iar în vara acelui an apăreau pentru prima oară în calitate de cuplu pe covorul roşu de la premiile BET. Iată că la cel mai recent eveniment la care a participat, Toni s-a afişat cu un inel cu diamante semn că relaţia este una care evoluează şi cântăreaţa poartă deja un inel de logodnă.

image

Iar dragostea o face să înflorească, căci chipul ei arată mai degrabă ca unul a unei femei mult mai tinere, fără riduri şi cearcăne şi cu o piele luminoasă şi netedă, semn că vedeta pune mare preţ pe îngrijire.

A apărut cu un inel cu diamant pe deget.

Artista ştie cum să se facă remarcată la evenimente, iar cea mai recentă apariţie demonstrează asta. Cu o siluetă de model, Toni a îmbrăcat o superbă rochie negară, cu buzunare accesorizate cu pietre strălucitoare şi o crăpătură pe picior, un model sexy care i-a pus formele voluptoase în evidenţă. Prezentă la premiera filmului "Faith Under Fire: The Antoinette Tuff Story" din New York, film în care Toni apare în rolul principal, vedeta a arătat fabulos şi şi-a fluturat inelul impresionant pe care îl purta, un inel de logodnă cu un diamant mare.

Alături de logodnicul său, Birdman.

O apariţie deosebit de elegantă, mai ales că machiajul a fost impecabil, cu accent pe ochi, iar părul a arătat foarte bine, îndreptat, încadrându-i faţa. Toni a marcat încă o apariţie aplaudată de criticii de modă, mai ales că artista în vârstă de 50 de ani, mamă a doi copii adolescenţi, nu îşi arată vârsta.

Rochia neagră cu trenă i-a venit ca turnată.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png