Top 5 ţinute purtate de Laura Cosoi în sezonul rece!

24 noiembrie, 2014

Asemenea prietenelor sale fashioniste, Laura Cosoi este foarte preocupată de tendinţele în modă şi este conştientă de aportul important al ţinutelor sale inspirate la capitolul notorietate. Acest lucru se poate vedea şi pe blogul său, unde vedeta postează cu regularitate ţinutele pe care le poartă zi de zi.

Asemenea prietenelor sale fashioniste, Laura Cosoi este foarte preocupată de tendinţele în modă şi este conştientă de aportul important al ţinutelor sale inspirate la capitolul notorietate. Acest lucru se poate vedea şi pe blogul său, unde vedeta postează cu regularitate ţinutele pe care le poartă zi de zi.

Chiar dacă Laura este o fashionistă convinsă, fiind tot timpul la curent cu tendinţele în modă, ea nu se dezice nici de piesele vestimentare care nu mai sunt în trend. Le păstrează şi le adaptează în outfituri nonconformiste pe care ulterior le postează pe blogul său, aşteptând verdictul fanilor.

Iată top cinci ţinute purtate de Laura Cosoi în sezonul rece!

Deşi la evenimente mondene nu se dezice de încălţămintea cu toc, în plimbările cotidiene este adeptă a stilului casual şi, uneori, chiar sport. Dovadă o face şi această fotografie în care Laura Cosoi poartă o pereche de teneşi Converse, colanţi, bluză H&M şi o rochie cu o croială largă, în formă de clopot. Outfitul este completat de o pereche de ochelarii vintage şi de un lănţişor lung, auriu.

Click pe următoarea!

Din garderoba Laurei Cosoi nu lipseşte nici trench-ul, care este una dintre cele mai practice obiecte vestimentare în sezonul rece. Frumoasa blondină a ales să poarte o ţinută cosy, alcătuită dintr-o rochie Isabel Marant, o pereche de cizme Stradivarius, o curea vintage şi adorabila geantă Givenchy. Şi de data aceasta, accesoriile au fost minimaliste, vedeta rezumându-se la două lănţişoare aurii.

Aflată într-o vacanţă în oraşul medieval Koln, Laura Cosoi a purtat o ţinută demnă de un oraş construit în stil gotic. Outfit predominant de culori închise, salvat de un trench bej şi o căciulă tricotată.

Şi ţinuta aceasta a fost purtată de Laura în timpul călătoriei în Germania. Ajunsă în Bad Mergentheim, un orăşel în care vedeta s-a întâlnit cu câţiva prieteni apropiaţi, Laura a optat pentru o ţinută mai călduroasă, dat fiind faptul că era foarte frig în acea perioadă.

Chiar şi de-a dreptul înfofolită, Laura Cosoi reuşeşte să arate stylish. Ţinuta aceasta o caracterizează pe deplin pe Laura şi nu-i vine rău deloc.Recente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg