Top 5 Ţinute regale ale lui Kate Middleton

29 aprilie, 2014

Chiar dacă, în turneul familiei regale britanice din Noua Zeelandă şi Australia, toţi ochii l-au căutat pe micuţul prinţ George, noua stea de la Buckingham, pe un loc secundar au stat ţinutele purtate de Ducesă la evenimentele organizate aproape în fiecare zi

Chiar dacă, în turneul familiei regale britanice din Noua Zeelandă şi Australia, toţi ochii l-au căutat pe micuţul prinţ George, noua stea de la Buckingham, pe un loc secundar au stat ţinutele purtate de Ducesă la evenimentele organizate aproape în fiecare zi. Timp de trei săptămâni, Kate a schimbat ţinute protocolare, de zi, cu rochii lejere, de plajă, sau cu unele mai preţioase, de seară. Dacă doriţi să revedeţi...

Locul 5

O apariţie foarte fresh datorată, în primul rând, mixului cromatic şi a printului cu maci albaştri. Aglomerarea acestora în zona taliei creează un efect optic frumos. Clutchul în nuanţa bleu a fost bine ales. Mi-ar fi plăcut ca şi pantofii să fie în acelaşi ton.

Click pe următoarea!

Locul 4

Nuanţa pudrată, volanul peplum al topului şi fusta cloş sunt reperele pentru un look lady like absolut, potrivit pentru o prinţesă. Asortarea cu pantofii şi clutch-ul nude este foarte şic. Iar cerceii cu perle sunt exact bijuteriile potrivite pentru această ţinută.

Locul 3

Broderia spartă şi modelul rochiei cu fustă cloş şi mâneci trei sferturi este alegerea perfectă pentru un eveniment de zi. Asortarea cu platformele nude şi talpă de plută îi dau un aer ce aminteşte de anii ’70. Machiajul natural este în ton cu ţinuta delicată.

Locul 2

Cu siguranţă, această rochie este una dintre cele mai avangardiste piese pe care aceasta le-a purtat în vizita oficială de pe îndepărtatul continent. Iar acest lucru nu se datorează croielii clasice, ci mixului de material alb cu cel galben intens. Foarte cool!

Locul 1

Rochia-palton este una dintre piesele preferate de prinţesă, iar această versiune verde smarald este într-adevăr una superbă. Croiala este cea îndrăgită de Kate, adică cu fustă cloş şi cu lungime până la genunchi. Pantofii nude au completat frumos ţinuta.

foto: guliver/getty images/rex featuresRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg