Top cel mai prost îmbrăcate vedete la Critics` Choice Awards

16 ianuarie, 2015

Orice eveniment de la Hollywood este un prilej excelent pentru ca vedetele să strălucească în creaţii unice. Însă, după cum vă aşteptaţi, nu toate vedetele dau dovadă de inspiraţie atunci când îşi aleg ţinutele

Orice eveniment de la Hollywood este un prilej excelent pentru ca vedetele să strălucească în creaţii unice. Însă, după cum vă aşteptaţi, nu toate vedetele dau dovadă de inspiraţie atunci când îşi aleg ţinutele pentru astfel de evenimente. Acesta este şi cazul unor vedete care au ajuns pe covorul roşu, aseară, la Critics` Choice Awards.

Iată, astfel, care sunt vedetele care s-au clasat, potrivit specialiştilor, la categoria cel mai prost îmbrăcate vedete!

Keira Knightley nu vrea să-şi abandoneze stilul vestimentar nici măcar atunci când e vorba de un prestigios eveniment. Ţinuta vedetei însărcinată în câteva luni s-a regăsit, şi de data aceasta, în topul celor mai neinspirate ţinute.

Click pe următoarea!

Rosamund Pike

Din păcate, Rosamund nu a fost pe placul stiliştilor cu această ţinută. Unii au spus că e prea mult, iar alţii au spus că nu a ieşit deloc în evidenţă. Probabil, adevărul este undeva la mijloc.

Amy Adams

Ţinuta talentatei actriţe a fost aspru criticată de criticii de modă. Se pare că rochia aleasă nu a fost tocmai una potrivită acestui eveniment.

Felicity Jones

Nici Felicity Jones nu i-a convins pe cei avizaţi în domeniu. Se pare că rochia neagră nu este întotdeauna o soluţie sigură pentru a fi pe podiumul celor mai bine îmbrăcate vedete.

Diane Kruger

Drăguţă, însă nepotrivită! Aceste cuvinte sunt pe buzele tuturor, atunci când se referă la ţinuta aleasă de Diane Kruger.

Jenny Slate întră şi ea în liga celor mai prost îmbrăcate vedete, căci rochia aceasta nu a avantajat-o deloc. Total nepotrivită, atât pentru eveniment, cât şi pentru silueta vedetei.

Sursă foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg