Topmodele românce de succes! Vezi cum arată pe podiumurile străine!

3 februarie, 2016
Diana Moldovan pentru Carolina Herrera Spring/Summer 2016 jpeg

Sunt românce, incredibil de frumoase şi defilează pe podiumurile din străinătate, pentru cele mai prestigioase case de modă. Haideţi să le cunoaştem şi noi pe cele care i-au convins pe mai marii industriei de fashion că frumuseţea lor este unică!

Sunt românce, incredibil de frumoase şi defilează pe podiumurile din străinătate, pentru cele mai prestigioase case de modă. Haideţi să le cunoaştem şi noi pe cele care i-au convins pe mai-marii industriei de fashion că frumuseţea lor este unică!

foto: Hepta

image

Frumoasa româncă Georgiana Zloteanu are 1,80 m înălţime şi defilează pentru nume mari precum Christian Dior (jos), Cedric Charlier şi Alexander McQueen (sus).

image image

O altă frumuseţe nativă care face furori pe podiumurile internaţionale este superba Diana Moldovan, de 28 de ani, care a avut contracte cu şi mai multe nume celebre precum Gucci, Dior, Chanel, Mugler, Guy Laroche etc. Este una dintre cele mai cunoscute modele române, de altfel.

image image

Cu un alt tip de frumuseţe naturală, tânăra Thea Costache se impune nu doar prin cei 180 cm înălţime, ci şi prin alura dramatică, aproape hipnotizantă, mai ales când defilează pentru Emporio Armani ori Calvin Klein.

image

Serenă şi de o frumuseţe pur românească, Daniela Aciu are 182 cm şi cele mai lungi picioare din România. "Preferata designerului Armani", care a intrat în mondenul românesc şi datorită relaţiei avute cu Sorin Brotnei, a defilat recent pentru Martin Grant.

image

Aida Becheanu este chipul diafan al acestei compilaţii. Dar este şi cea care poate intra în pielea oricărui personaj feminin - dulce, provocatoare, rebelă sau suavă, Aida a ajuns, în ciuda celor 1,73 m ai săi, la New York, unde locuieşte, şi pe podiumuri internaţionale.

image

Andreea Diaconu este unul dintre cele mai cunoscute manechine de origine română care a avut succes peste hotare. Are 23 de ani şi prima ei apariţie pe podiumurile de prezentare a avut loc la doar 15 ani la New York Fashion Week, când au fost prezentate colecţiile primăvară-vară 2007. De atunci şi până acum, Andreea Diaconu a apărut în campaniile mai multor branduri precum Gucci, Dolce & Gabbana, şi Belstaff. În cea din urmă, Andreea a apărut alături de David Beckham.

Anul trecut, Andreea Diaconu a apărut deja pe podiumurile colecţiilor de primăvară-vară a brandurilor:

Stella McCartney

image

Ralph Lauren

image

Nina Ricci

image

Mugler ( + foto din stânga)

image

Balmain

image

Click pe următooarea!

Diana Moldovan a devenit una dintre preferatele caselor de modă din afară. Brandurile "se bat" pe românca noastră pentru a le purta creaţiile pe podiumuri. Are 27 de ani şi a ajuns în top 50 al celor mai bune topmodele ale lumii.

Diana Moldovan a apărut pe prima pagină a unor magazine de modă ca Vogue, trăieşte în prezent în New York şi până acum a prezentat în Paris diferite creaţii de modă a caselor Balenciaga, Chloé şi Dior.

Iată pentru ce branduri a defilat Diana Moldovan pentru colecţiile de primăvară - vară în 2015.

Oscar de la Renta

image

Salvatore Farragamo

image

Blumarine

image

Carolina Herrera

image

Elie Saab

image

Click pe următoarea!

Alina Ilie este un alt topmodel de origine română care face furori cu frumuseţea ei naturală.

Iată la ce prezentări de colecţii a luat parte anul trecut modelul român!

Custo Barcelona ( +  foto stânga)

image

Givenchy

image


Recente pe Ok! Magazine

FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg