Transformarea lui Jennifer Lopez

25 noiembrie, 2011

Anul acesta, a fost denumită cea mai frumoasă femeie din lume, însă J. Lo n-a fost tot timpul atrăgătoare din cap până-n picioare. Iată ipostazele surprinzătoare prin care a trecut diva latino de-a lungul anilor!

Anul acesta, a fost denumită cea mai frumoasă femeie din lume, însă J. Lo n-a fost tot timpul atrăgătoare din cap până-n picioare. Iată ipostazele surprinzătoare prin care a trecut diva latino de-a lungul anilor!

Este evidentă evoluţia lui Jen în ceea ce priveşte imaginea sa, de când a devenit cunoscută până-n prezent. A dat taioarele şi pulovăraşele din ţesături îndoielnice pe outfituri de designer, care-i să-i scoată în evidenţă formele voluptuoase. Şi bine a făcut!

O poţi confunda cu un puştan, la ce frizură băieţească etala Jen în adolescenţă. Numai privirea seducătoare şi atitudinea înfiptă o dă de gol pe ambiţioasa Lopez.

Păr ondulat, dar lăsat la voia întâmplării, şi un machiaj rudimentar, care nu-i pune în valoare trăsăturile. Ca să nu mai vorbim despre ţinuta ieftină, fără culoare!

Ce-o fi fost în capul ei?! Adevărul e că n-am mai prinde-o acum pe Jen îmbrăcată cu un maiouaş cu sclipici şi o bandana al cărei singur avantaj e că mai ascunde din pletele decolorate, împletite din două în două şuviţe.

Ne îndreptăm, de data aceasta, criticile mai mult spre machiajul de doi lei pe care şi l-a aplicat şi suntem mai îngăduitori cu coafura (dacă-i putem spune aşa, pentru că mai degrabă e o tunsoare de duzină lăsată să-şi facă de cap).

Vă întrebaţi cumva ce e în neregulă cu outfit-ul vedetei? Noi ne întrebăm ce poate fi acceptabil: asimetria deranjantă, sclipiciul ieftin, tricotul nepotrivit şi buricul la vedere ne dau ameţeli.

În 2007, vedeta adoptase cu brio, de ceva timp, stilul elegant. Chiar şi însărcinată cu gemenii ei, arăta bine în această imagine, cu toate că albul rochiei ar fi putut s-o arate mai corpolentă decât era deja.

Atitudinea „am întreaga lume la picioarele mele“, pe care o afişează de ceva vreme încoace, i se potriveşte mănuşă. La fel de bine îi stă şi rochia spectaculoasă, accesorizată brici.

Nu e de mirare că bărbaţii roiesc în jurul ei. Lopez a făcut furori cu ţinuta ei nude, mulată, pe scena American Music Awards, în Los Angeles, anul acesta.