Uite ce rochie de mireasă a purtat Andreea Bălan

27 martie, 2017
17361706 1437330923004529 3839037475456162438 n jpeg

Înainte de marele eveniment, a probat zeci de modele pentru un pictorial dedicat unei publicaţii de gen, dar în final a ales ceva atipic. Iată care a fost, în cele din urmă, rochia de mireasă aleasă de Andreea.

image

Andreea Bălan a avut parte de una dintre cele mai romantice ceremonii nupţiale. Pe coasta Pacificului, la apus, unde ea şi alesul ei, George Burcea, amândoi îmbrăcaţi în alb şi desculţi, şi-au jurat iubire veşnică.

Toată lumea a aşteptat, însă, s-o vadă mireasă, mai ales că Andreea deja ne arătase câteva modele de rochii, în cadrul unui pictorial realizat pentru revista "Ghidul Miresei". Şi, chiar dacă artista ne-a asigurat că va fi ceva lejer, boem şi ales în ultimul moment, imaginaţia noastră a continuat să lucreze.

De dragul fanilor săi, Andreea Bălan a pus capăt acestei aşteptări şi a postat o fotografie cu ea şi George de la finalul ceremoniei. A fost, cumva, aşa cum ne-o imaginam: într-o rochie atipică, cu body din dantelă (ca spuma mării) şi cu o fustă lungă detaşabilă, prinsă într-o parte, suficient încât să-i ofere atât lejeritate, cât şi o trenă care să fluture în vânt (ca un val). O creaţie Athena Philip, la fel ca cele pe care le poartă în emisiunea "Te cunosc de undeva".

"Fericire, iubire si împlinire", a scris Andreea pe acest instantaneu cu ea şi, de-acum, soţul ei, George.

Citeşte şi:

Cum arată Andreea Bălan în rochie de mireasă?

Andreea Bălan s-a căsătorit! FOTO

Şi la capitolul coafură, Andreea a surprins. S-a tuns, s-a vopsit într-un blond roşcat, cu nuanţe roz-arămii, şi şi-a lăsat părul liber, cu onduleuri tip beach-waves.

Un look boem, pe măsura viselor celor doi, care şi-au împlinit o fantezie din copilărie: să fie pe plaja Sunset Beach.

”A fost ceva foarte simplu. Noi, naşii şi un pastor american. Pentru prima oară m-am bucurat cu adevărat de America cu gândul să mă distrez. În fiecare zi am făcut cu totul altceva. Am văzut cât am putut noi în cele zece zile. Şi la mici cumpărături şi chiar m-am bucurat.”, a povestit Andreea Bălan, în cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, vedeta a vorbit şi despre botezul micuţei Ella, care se apropie cu paşi repezi: ”Da, urmează botezul, acum în aprilie, peste vreo trei săptămâni şi trebuie să mă apuc de organizare. Nu-mi doresc neapărat să fac, să mă ocup de organizare, dar o voi face. Dar totodată abia aştept să se întâmple pentru că va fi o petrecere foarte frumoasă. Vom avea cam 80-100 de invitaţi. Şi vom avea şi tot felul de surprize. Abia aştept să se întâmple. De rochiţă se ocupă naşa şi o aduce din Elveţia.”, a anunţat Andreea Bălan.