Uite ce ţinută a ales Carmen Iohannis pentru o ieşire cu elevii la teatru

21 ianuarie, 2019
10 carmen iohannis 2200 jpg jpeg

Soţia preşedintelui a bifat o primă ieşire cu noua sa grupă de liceeni, pe care i-a scos la spectacolul “Iubire cu năbădăi”, regizat de Şerban Puiu.

Carmen Iohannis se dovedeşte, încă o dată, a fi o profesoară modernă, care este preocupată de educaţia şi formarea elevilor săi  şi dincolo de sala de cursuri. Aşa se face că una dintre primele ore de dirigenţie din anul 2019 a fost mutată pe seară, în sala Teatrului Naţional “Radu Stanca” din Sibiu, unde Prima Doamnă şi-a invitat clasa de la Colegiul "Gheorghe Lazăr" din Sibiu la câteva ore de "şcoală altfel".

Pentru o asemenea ieşire, Carmen Iohannis a purtat o rochie pe corp, de un roşu-cărămiziu, cu croială uşor business, care i-a pus în valoare silueta. 

De bună seamă, în calitatea sa de dirigintă şi profesoară de engleză, Prima Doamnă le-a spus şi elevilor săi ce ţinută să adopte la un spectacol de teatru, de vreme ce băieţii au venit toţi la cămaşă, iar fetele au uitat de blugi, alegând în schimbul lor rochii sau fuste, ce le-a scos în evidenţă tinereţea şi feminitatea.

"Prima ieşire la teatru cu clasa a IX-a. Să ne apreciem cultura, ea este identitatea noastră în universalitate!", a fost mesajul lui Carmen Iohannis care a însoţit fotografia de grup în care îi are alături şi pe ambasdorul Germaniei la Bucureşti, Cord Meier-Klodt, pe soţia acestuia, dar şi pe directorul Teatrului „Radu Stanca” din Sibiu, Constantin Chiriac.

image


Recente pe Ok! Magazine

andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp
Alexandru Arsinel
Vrei să înveți să cânți la chitară Află care este diferența dintre o chitară electrică și un bass jpg
3 sfaturi pentru mentinerea conditiei fizice în sezonul rece jpg
copiii Andreei Berecleanu Petru Zaharescu si Eva Zaharescu la nunta lui Adrian Oianu 1 jpg
new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp