Uite cu ce ţinute WOW a impresionat-o Romaniţa Iovan şi Ştefan Bănică pe Iulia Albu

15 aprilie, 2016
Romanita Iovan Stefan Banica jpeg

Ei bine, da, creatoarea de modă este câştigătoarea rubricii “poliţia modei” din această săptămână, iar artistul a primit un 10 pentru vestimentaţia sa. Iată ce outfituri au purtat.

image

Ediţie cu surprize ieri, la WowBiz. Iulia Albu a acordat nota zece ţinutei lui Ştefan Bănică Jr. şi trofeul WOW Romaniţei Iovan. Iată şi argumentele.

„Ştefan Bănică este în parc, nu este la un eveniment. Dar chiar dacă se duce în parc, nu se duce cu ce-i vine la mână. Este un om care se gândeşte, totuşi, cu ce să se îmbrace, motiv pentru care nu a greşit foarte mult. Sacoul din material potrivit pentru mamă, probabil e un soi de in. Îmi place acel albastru de la cămaşă, îmi place foarte mult încălţămintea. Îmi place felul în care a asortat haina cu încălţămintea, îmi place place până şi faptul că şi-a suflecat mânecile. Şi ştii ceva? Îmi place Ştefan Bănică în această seară, motiv pentru care va lua un 10“.

image

„Romaniţa ştie exact ce-i vine bine. Ea este pe o zonă oarecum sport-rock. Bienînţeles, nu e zona care o prinde cel mai bine, dar este o zonă excelentă pentru zi. Văd că poartă Escada, foarte frumos! Este veşnic aranjată, eu n-am văzut-o niciodată pe Romaniţa necoafată, ceea ce este minunat! Aşa ar trebui să facă toate femeile, să nu iasă nearanjate din casă. Chiar dacă are un make-up natural, are ochelari de soare, care arată cumva. Posibil chiar să fie nemachiată. Oricum, ţinuta este una OK şi este bine accesorizată. Nu avem culoare absolut deloc, totul este negru. Şi Romaniţa are o anumită clasă, nu poartă tocuri ziua, felul în care îşi aranjează părul, felul în care întoarce capul, totul respiră clasă. Uitaţi-vă ce încălţăminte are şi nu are pantaloni de piele. Aşa că da, Romaniţa va primi un trofeu WOW“.

image image