Uite cum arată showroom-ul de modă al Victoriei Beckham din Londra FOTO&VIDEO

12 martie, 2018
Victoria Beckham magazin in Londra jpeg

Soţia lui David Beckham e pe cai mari! Spaţiul pe care îl deţine pe strada Dover este foarte stylish. Iată unde îşi primeşte diva clientele.

image

Victoria Beckham s-a impus cu fermitate în moda londoneză şi de peste Ocean, reuşind să impresioneze cu creaţiile sale smart, cu croieli "curate" şi foarte moderne.

Săptămâna trecută, chiar de ziua femeii, Victoria Beckham a primit la showroom-ul său din 36 Dover Street vizita Nicolei Mendelsohn, care i-a luat un interviu despre cei 10 ani de când activează în modă. Soţia lui David Beckham a recunoscut că era interesată de modă încă de pe vremea când activa în Spice Girls şi că apetenţa pentru cochetărie dobândită de la mama sa şi spiritul antreprenorial dobândit de la tatăl său au încurajat-o să-şi deschidă propriul business în modă.

Întrebată ce o inspiră atunci când creează hainele, Victoria a răspuns că: "poate fi o călătorie, poate fi artă contemporană, o galerie sau o expoziţie la care am fost, depinde. Dar, în cele din urmă, creez haine pe care eu însămi vreau să le port, pe care am visat să le port şi ceea ce cred că ar purta şi clientele mele, haine purtabile. (...) Înainte purtam foarte mult negru, dar acum îmi plac culorile. Culorile au devenit o semnătură pentru mine."

Iată cum şi-a amenajat Victoria Beckham showroom-ul din Londra.Recente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG