Unora le place negrul

21 iulie, 2010

Unele dintre „zeiţele“ de la Hollywood preferă să trăiască viaţa în negru. Fie că le vezi pe covorul roşu, fie pe stradă, în viaţa de zi cu zi, foarte rar se despart de hainele lor cernite. Iată-le pe cele mai fidele adepte ale acestei culori! Angelina Jolie Se pare că Angelina Jolie a jurat credinţă culorii negre. Suntem siguri că în dressingul ei este un doliu total. E drept că această nuanţă este cea mai bună prietenă a siluetei, dar reuşeşte în acelaşi timp să îmbătrânească trăsăturile. Ar fi timpul ca nevasta lui Brad să renunţe la acest look de văduvă veselă şi să aducă un strop de culoare în vestimentaţia ei!

Unele dintre „zeiţele“ de la Hollywood preferă să trăiască viaţa în negru. Fie că le vezi pe covorul roşu, fie pe stradă, în viaţa de zi cu zi, foarte rar se despart de hainele lor cernite. Iată-le pe cele mai fidele adepte ale acestei culori!

Angelina Jolie

Se pare că Angelina Jolie a jurat credinţă culorii negre. Suntem siguri că în dressingul ei este un doliu total. E drept că această nuanţă este cea mai bună prietenă a siluetei, dar reuşeşte în acelaşi timp să îmbătrânească trăsăturile. Ar fi timpul ca nevasta lui Brad să renunţe la acest look de văduvă veselă şi să aducă un strop de culoare în vestimentaţia ei!

Julia Roberts

Actriţa-i frumuşică şi-n negru. De fapt, aceasta este una dintre culorile ei preferate, restul fiind nuanţele nude şi pământii... Nimic viu şi strident, deci. Când ai un zâmbet atât de strălucitor ca al actriţei, nu mai ai nevoie de culoare pentru a-ţi lumina înfăţişarea.

Monica Bellucci

Pentru italieni, negrul este sinonim cu eleganţa şi cu sex-appealul. Iată de ce Monica îi este fidelă! Voluptuoasa actriţă este încântătoare când adoptă o ţinută în această culoare. Iar dacă se plictiseşte de rochiile negre, apelează la cele roşii, singurele pete de culoare dn garderoba ei.

Winona Ryder

Fragila actriţă aproape că a dezvoltat o obsesie pentru negru. A început prin a-şi vopsi pletele blonde, „cadou“ de la Mama Natură, într-un negru ca pana corbului şi-a continuat prin achiziţiile vestimentare închise la culoare. Dependenţa ei de negru este de neînţeles având în vedere că această nuanţă nu se împacă prea bine cu pielea ei albă ca laptele.

Victoria Beckham

Păzea, Morticia Addams! Ai concurenţă serioasă din partea doamnei Beckham. Când ai o siluetă skinny ca fosta Posh Spice, negrul ar trebui să fie ultima ta alegere. În această culoare, Vicky pare mai obosită ca oricând, iar faptul că nu zâmbeşte nici în ruptul capului îi amplifică atitudinea dispreţuitoare.Recente pe Ok! Magazine

con30 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg