V For Vintage, t├órg de design rom├ónesc ┼či cultur─â vintage

3 aprilie, 2014
wefotor0403133322 jpeg

V FOR VINTAGE este cel mai mare t├órg de design rom├ónesc ┼či cultur─â vintage. Portobello Road Market, din Londra, e cea mai faimoas─â pia┼ú─â de antichit─â┼úi din lume. Pe 5 ┼či 6 aprilie, mixul de imagini, conversa┼úii, personaje

V FOR VINTAGE este cel mai mare t├órg de design rom├ónesc ┼či cultur─â vintage. Portobello Road Market, din Londra, e cea mai faimoas─â pia┼ú─â de antichit─â┼úi din lume. Pe 5 ┼či 6 aprilie, mixul de imagini, conversa┼úii, personaje, comori ┼či senza┼úii care le caracterizeaz─â pe am├óndou─â ├«┼či g─âse┼čte cea mai bun─â exprimare ├«ntr-o edi┼úie a t├órgului V for Vintage desf─â┼čurat─â ├«n cel mai pur stil britanic: V FOR VINTAGE PORTOBELLO MARKET!

Petrecem dou─â zile de city-break ├«ntr-o atmosfer─â cosmopolit─â, intens─â ┼či ame┼úitoare; Portobello Road Market se mut─â cu cea mai pur─â vibra┼úie british ├«n centrul Bucure┼čtiului ┼či transform─â Sala Dalles ├«ntr-un paradis pentru iubitorii de mod─â ┼či m├óncare bun─â, muzic─â ┼či piese vintage cu pove┼čti nea┼čteptate!

V for Vintage aduce ├«mpreun─â mai bine de o sut─â de expozan┼úi, ├«n sec┼úiunile cunoscute: Vintage Autentic, Designeri romani de Haine, Bijuterii si Accesorii, zona Molecule F & Friends. Ca de fiecare dat─â, tema d─â tonul! ÔÇô vom avea deci colec┼úii noi, inspirate de cele mai reu┼čite curente britanice, ┼či selec┼úii de articole vintage aduse special din faimoasa pia┼ú─â londonez─â.

Invitatii speciali al acestei editii: brandul MURMUR care pregateste o colectie capsula generata de destinatia noastra londoneza, pe care o gasesti in exclusivitate la V for Vintage Portobello si brandul PORTOBELLO cu o selectie speciala inspirata de tematica british.

V FOR VINTAGE ÔÇô PORTOBELLO MARKET adun─â cele mai adorabile cli┼čee despre britanici, astfel ca fiecare vizitator s─â ├«ncerce propria sa experien┼ú─â british. Un dress-code "put your hat on" ne va face pe to┼úi ladies and gentlemen ÔÇô un moment pe care trebuie s─â ├«l imortalizezi, mai ales c─â zona foto dedicat─â are ┼či ea un set-up british sofisticat. Apoi, ne reunim dup─â toate regulile etichetei engleze┼čti s├ómb─ât─â ┼či duminic─â, la ora 5 p.m., un "five o'clock tea" adus de Tea Forte. White Elephant & Floronite la V for Vintage

image

Pentru editia a XII- a a t├órgului V for Vintage, White Elephant ┼či Floronite au conceput o colec┼úie comun─â: Limited Edition V for Vintage ÔÇťHappy LaneÔÇŁ. Colec┼úia ÔÇťHappy LaneÔÇŁeste format─â din 10 ┼úinute, care combin─â printuri originale cu cardigane, perfecte pentru aceast─â prim─âvar─â, dar ┼či flori a┼čezate ├«n contraste puternice, de neuitat.

ÔÇ×V for Vintage este un t├órg de design rom├ónesc ┼či cultur─â vintage, primul de gen din Rom├ónia care s-a numit vintage ┼či care a adus conceptul de vintage la noi. V for Vintage nu este un loc al exceselor. Happy Lane e prima colec┼úie pentru un t├órg. Am realizat-o eu ┼či am depus portofoliul care a fost acceptat, au zis c─â este un portofoliu foarte reu┼čit ┼či c─â merit─âm felicit─âri. ┼×i v─â a┼čtept─âm pe 5 ┼či 6 aprilie la t├órgÔÇŁ, spune creatoarea White Elephant.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg