Valérie Cioloş, o prezenţă tot mai elegantă FOTO

14 aprilie, 2016
Valerie Villemin Ciolos jpeg

Soţia premierului român a impresionat la concertul fundaţiei Hope & Homes for Children, dar şi la un eveniment de la Muzeul Cotroceni.

Prinţesa Marina Sturdza, premierul Dacian Cioloş şi soţia acestuia, Valérie Cioloş Villemin.

Una dintre cele mai aşteptate prezenţe la Hope Concert, de duminică seara, a fost cea a soţiei premierului Dacian Cioloş, Valérie Cioloş Villemin. Aceasta a impresionat nu doar prin diplomaţia şi discreţia specifică educaţiei sale franceze, ci şi prin vestimentaţie.

Doamna Cioloş a ales să poarte la această serată organizată la Ateneul Român o rochie midi în cloş, din lame bleumarin, cu pliseuri în zona taliei, pe care a accesorizat-o cu un plic negru, pantofi negri şi cu un set delicat de bijuterii cu perle.

Dacian Cioloş, prinţesa Marina Sturdza, Valérie Cioloş Villemin şi Dragoş Bucurenci.

Părul buclat, strâns la spate, dimpreună cu machiajul discret, punctat cu un ruj roşu, a dat un aspect rafinat întregii ţinute.

De remarcat că, în ziua precedentă concertului fundaţiei Hope & Homes for Children, Valérie Villemin Cioloş a fost prezentă la un alt eveniment, desfăşurat la Muzeul Cotroceni, unde a purtat un deux-pièce elegant, de culoare gri, bordat cu aplicaţii din dantelă neagră.

image

Să fi apelat soţia premierului la vreun stilist? Tot ce e posibil. În tot cazul, apariţiile sale publice sunt tot mai dese şi tot mai rafinate, ceea ce aduce un plus de imagine cuplului Cioloş.

Vedeţi mai jos mai multe fotografii realizate în holul Ateneului Român, la concertul Hope Concert.Recente pe Ok! Magazine

Cauți inspirație pentru cadouri Află de ce cadourile de modă sunt o idee grozavă jpg
Victoria Beckham la Paris jpg
ramona olaru
pete davidson jpg
Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG