Vanessa Paradis, imaginea H&M, la 40 de ani

25 ianuarie, 2013
capture d c3a9cran 2013 01 23 c3a0 10 34 49 png

Cum arată artista franceză, la un an de la despărţirea de Johnny Depp, şi cum se prezintă ea pentru noua colecţie H&M, creată în scopuri ecologice?

Cum arată artista franceză, la un an de la despărţirea de Johnny Depp, şi cum se prezintă ea pentru noua colecţie H&M, creată în scopuri ecologice?

Actriţa a acceptat să fie imaginea colecţiei Conscious H&M, care a fost creată astfel încât să susţină protejarea mediului înconjurător. „Sunt bucuroasă să iau parte la campania Conscious de la H&M. Şi eu mă străduiesc să fiu conştientă atunci când fac cumpărături. Tocmai de aceea garderoba mea este în mare parte vintage. Îmi place acest stil pentru că este prietenos faţă de mediu. Îmi place să folosesc şi să refolosesc hainele vechi“, a declarat actriţa Vanessa Paradis într-un comunicat.

image

Vanessa Paradis s-a despărţit de fostul ei partener de viaţă Johnny Depp la începutul anului 2012, după o relaţie care a durat 14 ani.

Potrivit presei internaţionale, relaţiile dintre Johnny Depp şi Vanessa Paradis au rămas amiabile, iar Johnny a cumpărat cu 4,4 milioane de dolari o vilă în stil mediteranean cu cinci dormitoare, la Los Angeles, în exclusivistul cartier Mulholland Drive, pentru Vanessa şi cei doi copii ai lor.

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG