Vara aceasta poartă încălţăminte fabricată din materiale eco-friendly, de pe Remixshop.com

5 august, 2020
3 remixshop foto pr png png

Industria fashion se aliniaz─â la vremurile contemporane ┼či pune din ce ├«n ce mai mult pre┼ú pe sustenabilitate ┼či protejarea mediului. Se pune accent pe calitate ┼či durabilitate, de aceea se recomand─â ├«nc─âl┼ú─âmintea care trece testul timpului, pe care o po┼úi purta de la un sezon la altul.

├Än tendin┼úele acestei veri se remarc─â ├«nc─âl┼ú─âmintea din materiale organice, biodegradabile, ca de exemplu sandalele, papucii, espadrilele ┼či teni┼čii cu platform─â, cu ┼čireturi sau catarame, fabricate din materiale eco-friendly. Opteaz─â pentru modele colorate, ├«n tonuri deschise, sau pentru printuri inspirate din natur─â, care s─â-┼úi aduc─â bun─â dispozi┼úie, dar ┼či confort, ├«n fiecare zi.

Se poart─â papucii clasici de tip mules, ├«n tonuri pastelate ┼či nuan┼úe fondante, care se potrivesc mai multor tipuri de ┼úinute: jeans, pantaloni ┼či fuste scurte sau midi, costume cu fuste sau pantaloni, rochii mulate sau lejere, de var─â.

stanga
dreapta
1 remixshop foto shoes png png
3 remixshop foto pr png png

├Än tendin┼úe sunt ┼či sandalele velcro, cu talp─â joas─â ┼či arici, ideale pentru plimb─âri lungi, excursii ┼či activit─â┼úi ├«n aer liber pe timp de var─â.

G─âse┼čte-┼úi modelele potrivite pentru tine din selec┼úia de ├«nc─âl┼ú─âminte de var─â outlet sau second hand de ├«nalt─â calitate de pe Remixshop.com. Astfel, sus┼úii moda sustenabil─â ┼či protejezi mediul ├«nconjur─âtor, Remixshop.com fiind unul dintre cei mai mari retaileri online din Europa care ├«ncurajeaz─â economia circular─â.

1 remixshop foto shoes png png


Recente pe Ok! Magazine

carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg