Vedete bine şi prost îmbrăcate pe covorul roşu londonez

20 octombrie, 2015
59th BFI London Film Festival   Steve Jobs Premiere jpeg

Ultimele zile de festival de film londonez s-au încheiat cu premierele “Steve Jobs”, „Truth”, „The Lobster”, "Youth"... iar covorul roşu a fost presărat de apariţii elegante şi distinse. Cu unele mici excepţii, desigur... care au fost starurile care-au încheiat prezentarea pleiadelor de filme şi în ce manieră le-a reuşit?

Cate Blanchett a fost prezentă la evenimentele londoneze atât pentru premiera filmului “Carol”, în care-a jucat cu Rooney Mara, cât şi pentru “Truth”, în care apare alături de Topher Grace. Rochia ei a fost una superbă în cadrul ultimei sale apariţii pe covorul roşu. rochia neagră, lungă până sub genunchi, semnată Schiaparelli couture, a avut o formă uluitor de feminină, cu detali florale brodate pe zona pieptului. Rochia neagră, cu decolteu în formă de V, a emanat sofisticare în adevăratul sens al cuvântului.

image

Michael Fassbender a fost cea mai atrăgătoare apariţie masculină pe covorul roşu. pentru premiera filmului în care deţine rolul principal, “Steve Jobs”. Actorul irlandez a purtat un smoching Thom Sweeney care i-a venit ca turnat. O apariţie foarte elegantă şi atent aleasă, din partea unui bărbat!

image

Acesta a apărut alături de Kate Winslet pentru promvoarea filmului în care joacă amândoi. Frumoasa actriţă de renume şi-a pus silueta feminină în valoare cu o rochie albastru marin, semnată Alexander McQueen, accesorizată cu un clutch aparţinând colecţiei aceleiaşi case de modă.

image

Şi, cu toate că Rachel Weisz a purtat o creaţie Lanvin făcută special pentru ea, în culorile toamnei, la premiera filmului "Youth", ne întrebăm dacă este una inspirată. Pentru că rochia îmbină nuanţe de auriu şi tonuri pământii, dar pare o aglomerare de patternuri care nu conferă deloc o unitate şi o armonie ţinutei. Nouă nu ne-a plăcut...

image

Fostul top-model, Agyness Deyn, nu şi-a pierdut simţul estetic după ce s-a retras din modă pentru a fi actriţă, alegând să poarte, la premiera "Sunset Song", o haină de piele verde, cu mâneci argintii strălucitoare, şi o pereche de cizme scurte gri, lăcuite. O alegere foarte proaspătă şi neconvenţională!

image

Iar cântăreaţa Paloma Faith, prezentă la premiera "Youth", a ales o rochie foarte elegantă, destul de sofisticată prin combinaţia de materiale colorate în zona pieptului, însă puţin cam prea sobră pentru un eveniment monden de seară. Rochia Antonio Berardi este una midi, dreaptă şi în culori închise, foarte clasice. Este o alegere cu atât mai ciudată din partea artistei, cu cât ne-a obişnuit numai cu rochii şi ţinute nonconformiste şi originale...

image

FOTO HeptaRecente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg