Vedete care arată grozav în negru

13 octombrie, 2015
86th Annual Oscars Arrivals jpeg

Şi nu, n-o să ne oprim asupra acelor vedete care au devenit obsedate de negru, cum ar fi cazul Angelinei Jolie sau al Victoriei Beckham. Ei bine, am consultat arhiva noastră fashion şi le-am găsit pe acele celebrităţi care arată extraordinar pe covorul roşu, de câte ori afişează o ţinută all black. Ele sunt, în opinia noastră, vedetele care arată grozav în negru...

image

Amal Clooney

Da, soţia lui George Clooney este, în general, adepta culorilor vii, pe care le poartă indiferent de anotimp, însă cel mai elegant a arătat la gala Globurilor de Aur de la începutul acestui an, în acea rochie clasică, neagră, mulată pe trup.

Vedete care arată grozav în negru

image

Cameron Diaz

Blondele au un aer aparte atunci când aleg rochia neagră, pentru o apariţie sexy, de seară. Iar Cam ar trebui să poarte mai des această nuanţă, căci ei îi conferă un aer deosebit de seducător şi nu-i înăspreşte trăsăturile, cum se întâmplă, de exemplu, cu Victoria Beckham.

Vedete care arată grozav în negru

image

Charlize Theron

Vorbim despre una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood, care adoptă deseori rochia neagră, atunci când trebuie să îşi facă apariţia la un eveniment cu ştaif. Şi blonda este, de departe, unul dintre cele mai bune exemple pentru cele care vor să arate şic în negru. Copiaţi-i stilul!

Vedete care arată grozav în negru

image

Regina Letizia

Este una dintre cele mai sexy regine europene, iar Letizia nu se teme să-şi pună sex appealul în evidenţă, cu ţinute nu tocmai acceptate de protocolul regal. Negrul, de exemplu, nu este o culoare pe care o poate îmbrăca des, deşi spanioloaica arată de minune în rochii de cocktail precum cea de mai sus.

Vedete care arată grozav în negru

image

Helen Mirren

La 70 de ani, britanica are un stil deosebit de cool şi elegant, iar în garderoba ei piesele negre sunt la loc de cinste. Costumele de inspiraţie bărbătească îi vin ca o mănuşă britanicei, accesoriile şi machiajul fiind acele detalii care îi scot ţinutele din banalitate.

Foto: Getty Images, WENN

Vezi în galeria foto de mai jos şi alte vedete care arată de minune în negru!



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling