Vedete care urăsc tocurile

6 aprilie, 2016
vedete care urasc tocurile jpeg

Dacă le vedem pe covorul roşu purtând tocuri, nu înseamnă că le face plăcere. Aceste vedete urăsc să poarte tocuri, iar în viaţa de zi cu zi fac orice pentru a se ţine departe de astfel de încălţări. Iată-le aşadar pe vedetele care urăsc tocurile!

Vedete care urăsc tocurile: Avril Lavigne

image

Toată lumea ştie că artistei îi place să se simtă confortabil cu hainele pe care le poartă, aşa că nu e surpriză când spunem că Avril urăşte să poarte încălţăminte înaltă. De altfel, pe la începutul carierei, nimeni nu o văzuse pe Avril purtând altceva în afara încălţărilor sport. De aceea, când a apărut prima oară pe tocuri, artista a acaparat toate privirile celor din jur.

Vedete care urăsc tocurile: Reese Witherspoon

image

O fi ea mereu stylish, purtând stilettos sau încălţăminte foarte înaltă, însă atunci când nu trebuie să apară pe micile ecrane, Reese alege să poarte încălţăminte sport. De altfel, paparazzi o surprind cel mai des în haine sport, la care potriveşte fie o pereche de tenişi, fie adidaşi.

Vedete care urăsc tocurile: Miley Cyrus

image

La ea totul e o contradicţie. Când o vezi pe cele mai înalte sandale, când o vezi în ţinute neglijente la care asortează o pereche de tenişi. Cert este că artista nu se fereşte să recunoască că preferă să poarte încălţăminte sport, în care să-şi simtă picioarele relaxate.

Vedete care urăsc tocurile: Nicole Richie

image

Nici ea nu apelează la tocuri prea des. Desigur, nu există apariţie pe covorul roşu fără încălţăminte cu toc, însă atunci când îşi face îndatoririle de mămică, nici vorbă de pantofi cu toc.

Vedete care urăsc tocurile: Liv Tyler

image

Fiica solistului de la Aerosmith preferă ţinutele lejere, în general, aşa că nici vorbă de încălţăminte chinuitoare. Liv Tyler este o mămică destul de activă, aşa că pentru ea e important să poarte pantofi fără toc, sau chiar sport, pentru a face faţă unei zile încărcate.

Vedete care urăsc tocurile: Amy Poehler

image

La toate evenimentele de la Hollywood o vedem în rochii fastuoase, la care potriveşte pantofi eleganţi, desigur. Totuşi, imediat cum ”scapă” de astfel de îndatoriri, actriţa alege să poarte adidaşi sau tenişi.

Vedete care urăsc tocurile: Emma Roberts

image

La cei 25 de ani ai săi, actriţa Emma încă poartă outfituri adolescentine. Deci, nici vorbă de încălţăminte elegantă sau cu toc înalt.Recente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg