Vedete care urăsc tocurile

6 aprilie, 2016
vedete care urasc tocurile jpeg

Dacă le vedem pe covorul roşu purtând tocuri, nu înseamnă că le face plăcere. Aceste vedete urăsc să poarte tocuri, iar în viaţa de zi cu zi fac orice pentru a se ţine departe de astfel de încălţări. Iată-le aşadar pe vedetele care urăsc tocurile!

Vedete care urăsc tocurile: Avril Lavigne

image

Toată lumea ştie că artistei îi place să se simtă confortabil cu hainele pe care le poartă, aşa că nu e surpriză când spunem că Avril urăşte să poarte încălţăminte înaltă. De altfel, pe la începutul carierei, nimeni nu o văzuse pe Avril purtând altceva în afara încălţărilor sport. De aceea, când a apărut prima oară pe tocuri, artista a acaparat toate privirile celor din jur.

Vedete care urăsc tocurile: Reese Witherspoon

image

O fi ea mereu stylish, purtând stilettos sau încălţăminte foarte înaltă, însă atunci când nu trebuie să apară pe micile ecrane, Reese alege să poarte încălţăminte sport. De altfel, paparazzi o surprind cel mai des în haine sport, la care potriveşte fie o pereche de tenişi, fie adidaşi.

Vedete care urăsc tocurile: Miley Cyrus

image

La ea totul e o contradicţie. Când o vezi pe cele mai înalte sandale, când o vezi în ţinute neglijente la care asortează o pereche de tenişi. Cert este că artista nu se fereşte să recunoască că preferă să poarte încălţăminte sport, în care să-şi simtă picioarele relaxate.

Vedete care urăsc tocurile: Nicole Richie

image

Nici ea nu apelează la tocuri prea des. Desigur, nu există apariţie pe covorul roşu fără încălţăminte cu toc, însă atunci când îşi face îndatoririle de mămică, nici vorbă de pantofi cu toc.

Vedete care urăsc tocurile: Liv Tyler

image

Fiica solistului de la Aerosmith preferă ţinutele lejere, în general, aşa că nici vorbă de încălţăminte chinuitoare. Liv Tyler este o mămică destul de activă, aşa că pentru ea e important să poarte pantofi fără toc, sau chiar sport, pentru a face faţă unei zile încărcate.

Vedete care urăsc tocurile: Amy Poehler

image

La toate evenimentele de la Hollywood o vedem în rochii fastuoase, la care potriveşte pantofi eleganţi, desigur. Totuşi, imediat cum ”scapă” de astfel de îndatoriri, actriţa alege să poarte adidaşi sau tenişi.

Vedete care urăsc tocurile: Emma Roberts

image

La cei 25 de ani ai săi, actriţa Emma încă poartă outfituri adolescentine. Deci, nici vorbă de încălţăminte elegantă sau cu toc înalt.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg