Vedete cu spatele gol

16 mai, 2012

E drept că Anne nu şi-a lăsat spatele complet expus prin decolteul adânc şi rotunjit. Rochia ei cu paiete are spatele acoperit cu o făşie fină de material transparent

Anne Hathaway

E drept că Anne nu şi-a lăsat spatele complet expus prin decolteul adânc şi rotunjit. Rochia ei cu paiete are spatele acoperit cu o făşie fină de material transparent, care, atunci când actriţa pozează din anumite unghiuri, face mici cute.

Renée Zellweger

Rochia actriţei are, într-adevăr, un decolteu superb, însă spatele acesteia cu coaste proeminente nu este o imagine prea plăcută.

Scarlett Johansson

Minionei actriţe îi plac rochiile cu spatele gol. Şi înţelegem de ce. Acestea îi dau un aer foarte senzual.

Rihanna

Pielea de abanos a cântăreţei este foarte frumoasă, de aceea Riri obişnuieşte să lase la vedere cât mai mult din ea. Şi trebuie să recunoaştem că priveliştea de la spate este la fel de sexy ca cea din faţă.

Jennifer Lopez şi Cameron Diaz

Dacă ar fi alegem o câştigătoare, am spune că decupajul rochiei lui J.Lo este mai inspirat decât cel al ţinutei lui Cam. Poate şi pentru că la blondă vedem numai muşchi.

Fergie

Cântăreaţa are o ţinută elegantă, dreaptă, iar rochiile cu spatele gol sunt o alegere inspirată pentru silueta ei. Deranjant e doar bronzul artificial în exces.

Eva Longoria

Rochia lungă, cu spatele gol, îi dă un aer glam simpaticei actriţe şi-i alungeşte silueta firavă.Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg