Vedete cu stil la expoziţia fashion V&A Museum

2 aprilie, 2014

Crema starurilor dependente de modă, care au şi devenit exemple bune de urmat în privinţa stilului, au participat aseară la un adevărat festiv, în cadrul unei nopţi dedicate glamourului italian, la Muzeul Victoria & Albert din Londra. Aici, s-a lansat cea mai recentă expoziţie de gen, “The Glamour of Italian Fashion 1945-2014”, unde vedetele precum

Crema starurilor dependente de modă, care au şi devenit exemple bune de urmat în privinţa stilului, au participat aseară la un adevărat festiv, în cadrul unei nopţi dedicate glamourului italian, la Muzeul Victoria & Albert din Londra. Aici, s-a lansat cea mai recentă expoziţie de gen, “The Glamour of Italian Fashion 1945-2014”, unde vedetele precum Naomi Campbell, Elizabeth Hurley sau Eva Herzigova au participat cu cele mai deosebite ţinute la cina VIP organizată pentru ele. Bineînţeles, acestea au scos din cufere cele mai pretenţioase ţinute, pentru a defila public.

“The Glamour of Italian Fashion 1945-2014” este primul eveniment major dedicate evoluţiei modei italieneşti şi se vrea a fi un adevărat spectacol.

Supermodelul Naomi Campbell a purtat o rochie neagră în stil retro, cu multe franjuri, semnată Roberto Cavalli şi accesorizată cu un şal de blană.

Fostul model Elizabeth Hurley a mizat tot pe clasicul negru, cu o rochie mulată şi cu decupaje, cu spatele gol, semnată tot de Roberto Cavalli.

Frumoasa Eva Herzigova, în vârstă de 41 de ani, a strălucit din cap până-n picioare cu rochia sa midi, aurie, cu paiete, la care a accesorizat o pereche de pantofi de aceeaşi culoare şi un clutch auriu.

Rita Ora parcă s-a vorbit cu Naomi, căci a purtat o rochie albă, cu paiete argintii, dar tot cu multe franjuri, în stilul anilor ’20-’30, la care a accesorizat tot cu un şal de blană. Însă cântăreaţa şi-a vopsit şi şuviţe de păr albe, în ton cu rochia decoltată Roberto Cavalli. Problema e că stilul ei a fost puţin cam mult, comparativ cu celelalte invitate mai cu experienţă.

Şi modelul Poppy Delevigne ne-a impresionat plăcut, alegând o ţinută mai exotică, cu imprimeu psihedelic, dar nu a fost în ton cu celelalte invitate. Nu-i nimic, sora Carei are o reputaţie foarte bună în lumea modei, iar rochia i s-a potrivit foarte bine la buclele blonde şi trupul subţire.

Soţia lui Colin Firth, Livia, director de creaţie al companiei Eco Age - specializată pe dezvoltare de business folosindu-se de sustenabilitate - , a optat pentru o rochie neagră de efect, foarte frumoasă.

Actriţa Elizabeth McGovern a ales stilul androgin, purtând un costum negru foarte elegant, dar cu accente moderne, accesorizându-l cu un clutch argintiu.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg