Vedete în rochii Alexander McQueen: eşec vestimentar sau apariţie wow?

17 martie, 2015

Savage Beauty VIP, închinaă regretatului mare designer nonconformist, a reunit cele mai de seamă celebrităţi, atât din lumea modei, cât şi din showbiz. Problema a fost că, în ciuda expunerii atâtor ţinute semnate de McQueen, în culori vibrante, croieli fantastice şi îndrăzneţe şi accesorii statement, vedetele au dat chix,

Savage Beauty VIP, închinaă regretatului mare designer nonconformist, a reunit cele mai de seamă celebrităţi, atât din lumea modei, cât şi din showbiz. Problema a fost că, în ciuda expunerii atâtor ţinute semnate de McQueen, în culori vibrante, croieli fantastice şi îndrăzneţe şi accesorii statement, vedetele au dat chix, mizând pe rochii elegante, ce-i drept, dar lipsite de inspiraţie. În mod neaşteptat, unele dintre ele au şi impresionat cu alegerile lor, să spunem... originale.

Ce ţinute au ales marile staruri ale lumii, cine a eşuat în a impresiona şi cine a şocat pentru a fi în centrul atenţiei la gala Alexander McQueen?

Cea mai uluitoare apariţie i-a aparţinut iubitei lui Robert Pattinson, FKA Twigs, artista de 27 de ani care a respectat tematica şi a ales o rochie multicoloră, cu multe pene, semnată Alexander McQueen. Însă deşi multor persoane li s-a părut mai degrabă deplasată, ea semănând cu un papagal ambulant, mulţi au apreciat-o.

Salma Hayek a optat pentru o rochie foarte interesantă, semnată tot de marele designer, demnă de bal. Aplicaţiile din dantelă sub formă de păuni au atras toate privirile asupra actriţei fashioniste.

Naomi Campbell a avut o apariţie şic, în creaţia McQueen, dar nu a impresionat, având în vedere că nu e prima oară când alege rochii negre cu pene sau ornamente încărcate. Drăguţă combinaţia de negru cu rozul delicat de pe top şi haina scurtă de blană.

Eva Herzigova a ales tot o rochie roz cu negru, din satin, cu un şal negru , o ţinută cam plictisitoare în comparaţie cu modelele îndrăzneţe ale colecţiilor designerului celebrat. Dar elegantă şi sigură!

Susie Lau cu siguranţă a întors capetele, cu creaţia aleasă, vălul fiind piesa de rezistenţă. Rochia albă, delicată, cu jacheta modernă şi vălul gotic, deopotrivă cu machiajul ales, au făcut din apariţia bloggerului de modă britanic una mai interesantă ca ale vedetelor prezente.

Gwendoline Christie din serialul "Game of Thrones" a fost şi ea o prezenţă originală şi extravagantă, preferând o rochie-capă aurie şi cu alură vintage.

Kate Moss a dorit să şocheze, evident, apărând cu o rochie din dantelă transparentă, alături de soţul ei. Nimic ieşit din comun.

Poppy Delevingne, sora Carei Delevingne, a dorit să şocheze cu o rochie transparentă, deloc impresionantă, dar inspirată pentru trupul ei.

Şi Victoria Beckham, bineînţeles, femeia distinsă şi mereu aranjată impecabil.

FOTO HEPTA, GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

FotoJetLana jpg
laura73 jpg
apartament7 jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
nastase44 jpg
pantaloni9 jpg
cib9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg