Vedete la lansarea colecţiei Irinei Voinea, stilista lui Smiley

13 februarie, 2018
IVY 48 jpeg

Stilistul, designerul şi fondatorul brandului de menswear IVY a lansat prima ei colecţie de menswear, Intro.

image

Irina Voinea, cunoscută pentru colaborarea cu Smiley în materie de styling vestimentar, a lansat ieri prima ei colecţie de menswear prezentată sub denumirea INTRO: o celebrare a artelor - poezie, muzică, creaţii vestimentare, construcţii, lumini, video-proiecţii, măşti cablate.

Tânăra artistă a reuşit să transforme ideea clasică de prezentare de modă, într-un show de fashion eterogen prin talentul de-a alătura şi armoniza mai multe domenii artistice într-o manieră inedită, într-o colecţie smart luxury streetwear: „Îmi place ideea de-a ieşi din realitatea cotidiană, într-o lume fantasy, imaginară, pe care o poţi interpreta aşa cum vrei tu, unde imaginaţia de fapt nu are nicio limită şi unde orice e posibil. Ca în basme, pe Tărâmul Celălalt”, a declarat Irina Voinea.

În deschiderea lansării a cântat Valeria Stoica, artista neconvenţională din Republica Moldova, iar Smiley şi Pavel Bartoş, cu ţinute special create de Irina au prezentat întregul eveniment.

Alături de Irina, la lansarea colecţiei INTRO au fost Andi Moisescu, Cornel Ilie, Alin Gălăţescu, Giulia, Răzvan Ciobanu, mulţi prieteni şi persoane dragi care au felicitat-o pentru acest debut spectaculos.

Irina a studiat design vestimentar la prestigioasă universitate University for the Creative Arts din Londra, unde a fost remarcată încă din primul an pentru simţul incredibil al materialelor fine, pentru exploziile de culoare curajoase şi croielile avangardiste.

A impresionat la London Graduate Fashion Week în Londra şi a invadat podiumul cu o colecţie inedită la Soirees de la Mode în Bucureşti. Deşi a primit oferte de colaborare de la designeri celebri, (Dsquared şi McQueen), Irina a ales să evolueze în direcţie personală, să-şi exprime liber fanteziile vestimentare şi, în 2012 începe să-şi construiască propriul drum, IVY.

“Am avut câteva oferte, am intrat în contact cu McQueen şi designerii de la Dsquared - care erau foarte entuziasmaţi de colecţia mea de la London Graduate Fashion Week. Am decis, însă, să merg pe evoluţia propriului brand aşa că, în 2012, în camera de zi a părinţilor, am conceput primele 30 de tricouri pe care le-am făcut în colaborare cu pictorul Paul Hitter. M-am dus la un târg cu primele mele creaţii şi nu am vândut nici măcar unul! A fost extrem de dezamăgitor! Dar apoi le-am dat câtorva artişti celebri din România, printre care Smiley, Alex Velea, Antonia, Giulia etc. Şi aşa a început totul.” – a mărturisit Irina.

Şi Alin Gălăţescu a ţinut să vorbească despre Irina Voinea:

"Ea a debutat, acum câţiva ani, cu o colecţie mixtă în cadrul Galei AVANPREMIERE 16. A fost o plăcere să o văd şi la prima ei experienţă individuală, cum a evoluat şi a confirmat. Mai ales că a fost înconjurată cu mult drag de oamenii cu care lucrează de la PRO şi de la HaHa Production - Smiley, Pavel Bartoş, Andi Moisescu, Cristina Stănciulescu, "Valeria" (care a şi avut un mic recital), alături de Cornel Ilie, Răzvan Ciobanu, Dacian S. Foldi şi mulţi alţii. A meritat. Lansarea - pe buna ecuaţie a celor specific masculine - cu haine purtabile, dar cu personalitate, cu măşti spectaculoase şi inspirate (mai puţin cea cu flori), pe o muzică mixată remarcabil, cu mişcări sacadate de performing robocop-style... a avut toate ingredientele unui show "de cameră", monobrand, foarte reuşit. Bravo!"Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png