Vedete la “Meciul secolului”: ce femei sexy au atras privirile?

4 mai, 2015
beyonce2 1 jpeg

Toată lumea „bună” a stat cu sufletul la gură în timpul meciului de box atât de aşteptat, între Floyd Mayweather Jr. şi Manny Pacquiao, sâmbătă, în Las Vegas. Celebrităţi numai una şi una au căutat să participe în primele rânduri la marea confruntare,

Toată lumea „bună” a stat cu sufletul la gură în timpul meciului de box atât de aşteptat, între Floyd Mayweather Jr. şi Manny Pacquiao, sâmbătă, în Las Vegas. Celebrităţi numai una şi una au căutat să participe în primele rânduri la marea confruntare, fie pentru a savura acţiunea şi a simţi adrenalina, fie pentru a fi în centrul atenţiei şi pentru a impresiona cu apariţia lor.

image

Cea mai atrăgătoare şi provocatoare apariţie a fost Beyoncé Knowles, care a apărut într-o salopetă roşie, cu capă lungă, la braţul soţului ei, Jay-Z. Rapperul a rămas de tot în umbră, după ce toate privirile s-au îndreptat ţintă spre decolteul prea generous al divei muzicii. Beyoncé a impresionat cu un decolteu abisal, foarte sexy şi curajos, ce-a lăsat la vedere aproape tot ce se putea, dar nu a părut deranjată de atenţia primită. Din fericire, deşi a riscat mult, a reuşit să evite orice gafă vestimentară ce-ar fi lăsat-o în sânii goi. Ba chiar a aşteptat liniştită ca fotografii să îi surprindă… ţinuta şi formele frumoase. O distragere a atenţiei reuşită.

image

O altă frumuseţe care a stârnit rumoare la evenimentul sportiv, cu ţinuta sa strălucitoare şi provocatoare, este Nicole Scherzinger, care a purtat o rochie mini de culoarea smarladului, foarte sexy. Şi frumoasa iubită a lui Sean Combs aka P.Diddy, Cassie Ventura, cu care are o relaţie de 8 ani, a fost o apariţie foarte seducătoare.

image

Printre alte vedete care şi-au făcut apariţia cu stil la meciul secolului se numără şi Claire Danes cu soţul ei, Hugh Dancy, Nicki Minaj, Dianke Kruger şi Joshua Jackson.

image

O ţinută mai lejeră a avut Drew Barrymore, încântată să admire meciul.

image

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG