Vedete la Tribeca Film Festival 2016, eleganţă sau prost-gust?

18 aprilie, 2016
2016 Tribeca Film Festival After Party For "The Devil And The Deep Blue Sea" Sponsored By Sauza 901 jpeg

Celebrul festival de film din Manhattan a fost fondat în 2001 de către marele Robert de Niro, împreună cu Jane Rosenthal şi Craig Hatkoff. În prezent, Tribeca Film Festival înseamnă trei milioane de oameni implicaţi, o pleiadă de vedete, cât şi un profit de 600 milioane de dolari anual. 

Cele mai cunoscute vedete, cât şi celebrităţile aflate acum în lumina reflectoarelor au participat la festival, iar anul 2016 este cu atât mai special cu cât se aniversează 40 de ani de la lansarea filmului Taxi Driver (1976), film care i-a făcut celebri pe Robert de Niro şi pe regizorul Martin Scorsese.

Vedetele care au păşit pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Tribeca  au sosit dinspre toate mediile – modă, film, regie, muzică, media - şi ţinutele lor au fost pe măsură. De la eleganţă şi rafinament la postmodernism şi stil hipsteresc, celebrităţile le poartă pe toate.

Nicole Kidman a venit împreună cu soţul ei la festival, unde a atras atenţia cu rochia sa extrem de sclipicioasă. Parcă este mult prea încărcată cu texturi strălucitoare, iar mânecile şi lungimea rochiei sunt depăşite... o fac o apariţie ratată. Păcat!

Nu ne place rochia aleasă de actriţă şi nici stylingul ei nu este potrivit...

Ne bucurăm că Christina Applegate a ales o culoare atât de plăcută şi în vogă: serenity, culoarea anului! A fost una dintre cele mai elegante staruri prezente la festival.

Christina Applegate, o apariţie rafinată la Tribeca

Maisie Williams a făcut pereche cu Olivia Wilde la o petrecere de după premieră de film şi ne-au arătat că ştiu să aleagă ţinute elegante şi potrivite de covorul roşu. Actriţa din "Urzeala tronurilor" a ales o rochie foarte feminină şi delicată, în timp ce senzuala Olivia a ales o rochie extrem de seducătoare şi provocatoare, cu multă piele la vedere, dar foarte elegantă!

Maisie şi Olivia, la o seară Tribeca

Katie Holmes a fost prezentă la mai multe premiere de film, dar ţinutele alese s-au bazat pe sobrietatea negrului. Oricum, alegeri inspirate din partea actriţei cândva taxate pentru greşelile vestimentare!

Katie Holmes a mers pe negru simplu

Dacă şi-ar fi prins părul simplu, într-o coadă, efectul costumului fără cămaşă pe dedesubt ar fi fost unul fabulos!

O altă ţinută purtată de Katie Holmes, una perfectă pentru o asemenea seară!

Actriţa Carla Gugino a mizat pe modelul floral atât de feminin, cu maci şi margarete mari ilustrate pe rochia retro. O apariţie fresh pe covorul roşu!

Carla Gugino, o floare la petrecerea de după premiera filului "The Ticket"

Blonda Malin Akerman a ales şi ea, precum Katie Holmes, un costum. Ar fi fost o apariţie chiar elegantă, dată fiind culoarea aleasă pentru costum, dacă pantalonii nu erau atât de mulaţi pe corp.

Malin Akerman la premiera The Ticket

Christopher Walken şi Jason Bateman la premiera "The Family Fang": primul, o apariţie neconvenţională, cum ne-a obişnuit, al doilea, elegant şi în toane bune!

Christopher Walken şi Jason Bateman la premiera "The Family Fang"

Julianne Moore şi soţul ei, Bart Freundlich, au ales ţinute mai simple, monocrome, minimaliste, dar decente. Se putea şi mai elegant de atât, în mod sigur, căci actriţa este o veterană a red carpet-ului.

Julianne Moore şi soţul ei sunt căsătoriţi de 13 ani!

Kate Mara a fost, ca de obicei, o apariţie discretă, preferând o rochie simplă, midi, cu detalii argintii. Nimic ieşit din comun şi nimic cu care să iasă în evidenţă. Doar stylingul a fost perfect!

Kate Mara a ales o apariţie vintage

Marea divă Jane Fonda a dat clasă vedetelor prezente la eveniment, purtând o ţinută foarte elegantă şi extrem de inspirată. Pantalonii şi haina-rochie sunt foarte moderne şi bine alese pentru silueta ei suplă. La 78 de ani, arată extraordinar de cool. Chiar dacă ţinuta este all white, eleganţa o face perfectă pentru o asemenea seară de film.

Şi Jane a participat la premiera primului documentar, de la John Zuccotti Theater.

Anna Wintour a fost prezentă la premiera primului film difuzat la festival, "First Monday In May", în care editorul-şef al revistei Vogue este un personaj principal. Povestea urmăreşte toată munca şi amploarea pregătirilor galei MET din 2015, China: Through the Looking Glass, cel mai greu şi mai impresionant eveniment monden tematic al anului.

Fashionista a preferat stilul proaspăt, floral şi foarte feminin, dar pare o ţinută de zi, nu de seară.

Chloë Grace Moretz este, la 19 ani, jurată în cadrul Festivaluli de anul acesta, o distincţie destul de importantă pentru blondină. Apariţia ei a fost oarecum potrivită şi elegantă, dar prea discretă (fusta putea fi mai scurtă).

Şi micuţa Chloe de 19 ani a ales o ţinută mai feminină, purtând sandale aurii şi o fustă plisată în nuanţe de roşu, dar per ansamblu, o apariţie prea discretă.

Frumoasa Karolina Kurkova a ţinut morţiş să arate cât de elegantă poate fi. Cu siguranţă ne dăm seama că se poartă intens salopetele, căci din prima seară, vedetele asta au ales.

Modelul Karolína Kurková a urmărit "First Monday In May" la Tribeca Film Festival

Iată-l şi pe co-fondatorul Festivalului Tribeca, alături de soţia sa, Grace Hightower! A se vedea tricoul polo purtat de actor, semn că la acest festival nu se impune niciun dresscode precum la alte evenimente mondene.

Soţii de Niro au apărut din prima seară, desigur, la festival.

Actorul Jean Reno a sosit alături de soţia sa, Zofia Borucka, îmbrăcaţi mai mult sau mai puţin elegant pentru premiera filmului din 13 aprilie. Puteau alege variante puţin mai simple şi mai elegante, mai de efect, decât cele bătrânicioase. Reno este unul dintre membrii juriului Festivalului de Film de la Tribeca de anul acesta şi va apărea curând pe marele ecran în The Promise, regizat de Terry George, şi The Last Face, de Sean Penn.

Jean Reno şi soţia sa

Jennifer Westfeldt, care activează ca actriţă şi regizoare, este şi ea parte din juriu. Rochia albastră i s-a potrivit de minune, iar haina este şi ea interesantă, păcat că accesoriile şi sandalele puteau fi mai inspirate. V-am spus că este şi soţia lui Patrick Dempsey? Nu ştim dacă a participat şi el la eveniment...

Soţia lui Patrick Dempsey este jurat anul acesta la festival

De la Judy Greer, care a avut peste 80 de roluri de-a lungul carierei de actriţă, ne-am fi aşteptat să aleagă ceva jucăuş şi lejer, însă alegerea ei a fost cât se poate de elegantă, interesantă şi cool. Salopeta cu dantelă neagră ar fi mers perfect cu o pereche de sandale sau stiletto, dar actriţa nu pune atât de mult preţ pe modă.

Judy Greer la deschiderea festivalului, aseară.

Cei doi din imagine, designerul Zac Posen şi actriţa Rose McGowan, par din aceeaşi bucată: stil hipsteresc, oldschool, masculin. Rose McGowan (42) nu pare inspirată deloc cu ţinuta sa.

Designerul Zac Posen şi actriţa Rose McGowan au pozat împreună, poate şi pentru că par din acelaşi registru

FOTO GETTY IMAGES