Vedete masculine din trendul lumbersexualilor

29 octombrie, 2015
FFN IMAGE 51635289|FFN SET 60088733 jpeg

Ştiţi trendul acela, denumit în engleză „lumbersexual”, care desemnează acei bărbaţi ce preferă imaginea unui pădurar cool, cu barbă multă şi cămăşi în carouri? De preferat, roşii...

Ei bine, dacă până acum întâlneam tipul acela uşor efeminat, urban, cu pantaloni foarte mulaţi, cămaşă şi cravată subţire, mereu proaspăt bărbierit? Acela era metrosexualul. David Beckham era considerat chiar cel mai influent metrosexual din Marea Britanie, în 202. Acum avem lumbersexualul, acest bărbat care preferă activităţile în aer liber sau aproape în aer liber decât tehnicile de bărbierit. Arată ca un bărbat al pădurilor, dar lucrează în domenii stylish. În spate poartă un laptop scump şi nu un topor. Se vrea a fi o rebeliune dedicată protejării mediului, o rebeliune împotriva sistemului corporatist şi totuşi, lumbersexualii se regăsesc din plin în aceste cercuri blamate!

image

Iar bărbaţii celebri sunt cei mai populari lumbersexuali. Fie că preferă doar stilul vestimentar, fie că urmează tiparul lumbersexualilor ca la carte, iată care sunt aceste vedete masculine reprezentative pe care-i vedem în pulovere călduroase, haine de munte, trenchiuri, fesuri colorate şi cămăşi în carouri. Unora le lipseşte barba stufoasă. Le puteţi vedea şi admira în galeria foto de mai jos.

FOTO HEPTARecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png