Vedete pe covorul roşu: Iñárritu, steaua galei Sindicatului Regizorilor Americani

8 februarie, 2016
chelsea kane GettyImages 508864180 jpeg

Sâmbătă seara, The Revenant a fost din nou câştigător, când regizorul mexican al peliculei, Alejandro González Iñárritu, a primit trofeul Sindicatului Regizorilor Americani (Directors Guild of America). Este o premieră, fiind primul regizor care câştigă a doua oară acest trofeu pentru cea mai bună regie la DGA Awards!

Iñárritu a fost iar un câştigător, ceea ce anunţă mari şanse la Oscar

Bifând un alt trofeu al sezonului galelor de premiere în industria cinematografiei, filmul The Revenant, care-l are în distribuţie pe Leonardo DiCaprio, favorit la cel mai bun actor, Inarritu are şi mai mari şanse la un Oscar. Regizorul a mai luat Globul de Aur pentru cea mai bună regie. Ex Machina, regizat de Alex Garland, a luat şi el premiul pentru cel mai bun debut regizoral în filmul feature.

Ce vedete i-au susţinut pe marii regizori prezenţi la evenimentul de sâmbătă şi s-au lăsat fotografiate pe covorul roşu ca apariţii elegante? Cu toate că sunt mult mai puţine decât în cazul altor gale dedicate talentelor cinematografice, au fost prezenţi atât favoriţii la titlurile de cei mai buni actori, sezonul acesta, precum Bryan Carston şi Rachel McAdams.

Actorul Bryan Cranston din "Trumbo" a venit însoţit de soţia sa, Robin Dearden

Frumoasa actriţă din "Spotlight" a fost una dintre prezentatorii galei DGA

Dar vorbim şi alte staruri de renume, care-au prezentat premiile Sindicatului Regizorilor Americani de anul acesta. Vorbim de Christian Bale, Angela Basset, Steve Carrell, Matt Damon, Leonardio DiCaprio, Jennifer Jason Leigh, Steven Spielberg ori Michelle Stafford şi mulţi alţii.

Amanda Peet a participat şi ea la gala Sindicatului, într-o superbă ţinută, foarte elegantă şi printre puţinele care au fost mai inspirate.

image

Mena Suvari a fost cea mai luminoasă apariţie de pe covorul roşu, purtând o rochie jovială, într-o nuanţă veselă şi cu aplicaţii înflorate.

Iată o galerie cu restul vedetelor care-au participat la gala DGA de sâmbătă seara!



Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg