Vedete pe covorul roşu la Festivalul de Film din Londra

12 octombrie, 2015
sienna miller GettyImages 491998258 jpeg

Este vorba, de data aceasta, despre Festivalul de Film din Londra, unde 238 de filme din 72 de tari vor avea premierele pe parcursul a 12 zile (până pe 18 octombrie), în care vedetele aşteaptă criticile cât mai bune ale juriului. Doar se luptă pentru premii importante din industrie. Dar cine a avut onoarea de-a apărea, până astăzi, pe covorul roşu?

Până acum, highlight-urile serilor de festival au fost filmele mult-aşteptate precum "Black Mass" şi "Suffragette". În Black Mass, îl avem într-un rol foarte interesant pe Johnny Depp, care joacă alături de Benedict Cumberbatch (fratele personajului interpretat de Depp). Aceşti au dat autografe şi au interacţionat cu publicul prezent la premiera filmului lor.

image

Desigur, Amber Heard l-a susţinut pe soţul ei, Depp, aşa cum a obişnuit la toate festivalurile de film de până acum: cu o frumuseţe ieşită din comun, accentuată de ţinute elegante şi clascice.

image

Benedict a fost însoţit de soţia sa şi mama copilului lor, Sophie Hunter, care a fost o prezenţă feminină superbă, într-o salopetă albă foarte interesantă.

image

Sienna Miller a fost o apariţie fermecătoare pe covorul roşu, într-o rochie de nuanţă alb cremos , în stil boho chic. Ea nu a fost prezentă la premiera filmului Black Mass, având în vedere că scenele în care joacă au fost tăiate, luna trecută, dar  a apărut la premiera filmului în care joacă cu Tom Hiddlestone, "High-Rise".

image

Dame Helen Mirren a stârnit admiraţie, ca de obicei, cu un trench foarte şic, alb cu model floral foarte feminin şi elegant, la premiera producţiei "Live from New York", pe 10 octombrie.

image

Helen s-a distrat de minune alături de starul din "Breaking Bad", Bryan Carston, la conferinţa de presă pentru "Trumbo", pe 8 octombrie. Actriţa de 70 de ani a avut, şi de data aceasta, o apariţie foarte elegantă, clasică.

image

Cum spuneam, producţia "Suffragette" a fost una dintre cele mai apreciate la festivaluri. Aici, Romola Garai, Helena Bonham Carter, Anne-Marie Duff şi Carey Mulligan au pozat mândre pe covorul roşu, fiind doar o parte din echipa de actori. Apropo, Carey arată senzaţional în rochia cu falduri, având în vedere că a născut de curând!

image

Bineînţeles, nu a lipsit fermecătoarea actriţă Meryl Streep, care joacă şi ea în aclamatul film feminist "Suffragette".

image

Prezent a fost şi chipeşul actor James McAvoy, alături de Anne Marie Duff, dar doar pentru a o susţine pe soţia sa în filmul feminist "Suffragette".

image

Cu toate că este unul dintre bărbaţii cuceritori ai Hollywoodului, cu privirea sa cristalină şi vocea seducătoare (şi, bineînţeles, graţie rolurilor provocatoare pe care le-a avut), Ralph Fiennes a dat-o în bară la capitolul vestimentaţie, apărând pe covorul roşu într-un... costum de blugi, având o curea maro la pantalon şi o cămaşă neagră descheiată. Poate s-a vrut o apariţie nonconformistă...

image

O prezenţă inedită a fost cea a actriţei de 59 de ani, Geena Davis, care a lansat un eveniment global, Simpozionul global privind egalitatea de gen în media, prin parteneriatul Institutului pentru Egalitate de Gen in Media, condus de ea, Festivalul de Film din Londra şi organizaţia Femei ale Filmului (Women in Film).

image

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg