Vedete superbe în rochii fără umeri

27 aprilie, 2016
Vedete superbe in rochii fara umeri jpeg

Vedetele sunt frumoase, arată bine şi ne inspiră mereu cu ţinutele lor de gală. Rochiile fără umeri sunt printre cele mai pretenţioase rochii, deoarece este nevoie de sutien fătă bretele, lucru care poate fi foarte enervant pentru orice femeie. Însă vedetele, fie ele cu bust generos sau mai puţin generos, ne dau un exemplu despre cât de mult ar trebui să profităm de rochiile de seară fără umeri, pentru momentele în care vrem să impresionăm.

Vedete superbe în rochii fără umeri - rochii de seară ca pentru vedete

Rochiile fără umeri, care să se plieze foarte bine pe corp au de obicei în partea de sus un corset redefinit. Scopul lui este să subţieze silueta, să ridice sânii şi să micşoreze talia. Aceste rochii sunt extravagante şi, de obicei, se poartă la evenimente de gală, precum Globurile de Aur. Iată câteva dintre vedetele superbe în rochii fără umeri.

Scarlett Johansson este mereu sexy, în orice rochie ar purta, dar această ţinută fără umeri este mai mult decât superbă.

Scarlett Johansson în 2013

O ţinută de 5 stele, care o avantajează enorm, dar care a scos-o în evidenţă cu siguranţă la Globurile de Aur 2016, este rochia fără umeri a actriţei Salma Hayek. Foarte elegantă şi foarte lejeră în acelaşi timp, unii designeri au numit-o rochia sac, dar vedeta a strălucit în ea.

Vedete superbe în rochii fără umeri - Salma surprinde cu ţinuta ei tinerească la Globurile de Aur

Salma Hayek la Globurile de Aur, 2016

O altă vedetă superbă în rochie fără umeri s-a dovedit a fi şi Liz Hernandez, care a apărut la Globurile de Aur mai mult decât elegantă. Asta dovedeşte că şi albul este o culoare ce merită toate şansele pentru o ţinută de gală.

Liz Hernandez

Chiar dacă a avut atitudine prea sexy pentru un eveniment aşa serios, Lady Gaga s-a îmbrăcat cu gust, într-o rochie fără umeri excelentă, care i-a pus în valoare toate calităţile.

Lady Gaga, 2016, Golden Globe Awards

O dovadă a faptului că rochiile fără umeri, dar cu un X la baza gâtului, sunt la modă, este apariţia actriţei Kate Winslet într-o astfel de ţinută elegantă la Globurile de Aur de anul acesta.

Kate Winslet



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG