Vedete superbe în rochii fără umeri

27 aprilie, 2016
Vedete superbe in rochii fara umeri jpeg

Vedetele sunt frumoase, arată bine şi ne inspiră mereu cu ţinutele lor de gală. Rochiile fără umeri sunt printre cele mai pretenţioase rochii, deoarece este nevoie de sutien fătă bretele, lucru care poate fi foarte enervant pentru orice femeie. Însă vedetele, fie ele cu bust generos sau mai puţin generos, ne dau un exemplu despre cât de mult ar trebui să profităm de rochiile de seară fără umeri, pentru momentele în care vrem să impresionăm.

Vedete superbe în rochii fără umeri - rochii de seară ca pentru vedete

Rochiile fără umeri, care să se plieze foarte bine pe corp au de obicei în partea de sus un corset redefinit. Scopul lui este să subţieze silueta, să ridice sânii şi să micşoreze talia. Aceste rochii sunt extravagante şi, de obicei, se poartă la evenimente de gală, precum Globurile de Aur. Iată câteva dintre vedetele superbe în rochii fără umeri.

Scarlett Johansson este mereu sexy, în orice rochie ar purta, dar această ţinută fără umeri este mai mult decât superbă.

Scarlett Johansson în 2013

O ţinută de 5 stele, care o avantajează enorm, dar care a scos-o în evidenţă cu siguranţă la Globurile de Aur 2016, este rochia fără umeri a actriţei Salma Hayek. Foarte elegantă şi foarte lejeră în acelaşi timp, unii designeri au numit-o rochia sac, dar vedeta a strălucit în ea.

Vedete superbe în rochii fără umeri - Salma surprinde cu ţinuta ei tinerească la Globurile de Aur

Salma Hayek la Globurile de Aur, 2016

O altă vedetă superbă în rochie fără umeri s-a dovedit a fi şi Liz Hernandez, care a apărut la Globurile de Aur mai mult decât elegantă. Asta dovedeşte că şi albul este o culoare ce merită toate şansele pentru o ţinută de gală.

Liz Hernandez

Chiar dacă a avut atitudine prea sexy pentru un eveniment aşa serios, Lady Gaga s-a îmbrăcat cu gust, într-o rochie fără umeri excelentă, care i-a pus în valoare toate calităţile.

Lady Gaga, 2016, Golden Globe Awards

O dovadă a faptului că rochiile fără umeri, dar cu un X la baza gâtului, sunt la modă, este apariţia actriţei Kate Winslet într-o astfel de ţinută elegantă la Globurile de Aur de anul acesta.

Kate WinsletRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg