Vedetele au descoperit cea mai nouă colecţie de lenjerie intimă

5 octombrie, 2021
1 ssd 5385 jpg jpeg

La sf├ór┼čitul lunii septembrie, a avut loc lansarea unui nou brand de mod─â pe pia┼úa din Rom├ónia ÔÇô MLange.

├Äntr-un spa┼úiu de vis, Le Ch├óteau, oaspe┼úii au fost ├«nt├ómpina┼úi cu muzic─â live ┼či cu o prezentare a crea┼úiilor propuse de acest brand nou de lenjerie intim─â. Brandul ├«mbrac─â o nou─â dimensiune a feminit─â┼úii, dezv─âluind toate fa┼úetele interioare ale femeii, toate nuan┼úele gra┼úiozit─â┼úii, ale elegan┼úei, puterii ┼či persuasiunii.

ML exprim─â ├«ns─â┼či dependen┼úa de frumos a fondatoarei brandului: Mariana Sebe. Corsetele sunt decorate cu dantele luxuriante, cu accente pre┼úioase, ├«ntreaga procedur─â fiind realizat─â manual ├«n Rom├ónia. Designerul Denis Predescu realizeaz─â un mixaj de texturi, suprafe┼úele diferite sunt unite prin dantele, procedur─â care dureaz─â ├«ntre 6 ┼či 72 de ore pentru fiecare corset, ├«n func┼úie de complexitatea designului. Fiecare pies─â a fost g├óndit─â ├«n a┼ča fel ├«nc├ót s─â poat─â deveni un element vestimentar cameleonic, versatil, put├ónd fi reinterpretat─â, ├«n func┼úie de accesorii, ├«n orice moment al zilei sau cu o ocazie special─â.

stanga
dreapta
4 ssd 7408 jpg jpeg
2 ssd 6865 jpg jpeg
3 ssd 7008 jpg jpeg
1 ssd 5385 jpg jpeg

ML a devenit ┼či proiectul de suflet al designerului Denis Predescu, dup─â cei 20 de ani petrecu┼úi al─âturi de mentorul s─âu, Doina Levintza, acesta reg─âsind aici elementele care ├«i contureaz─â ├«ntreaga filozofie creatoare - spectaculosul ┼či teatralitatea care ├«l reprezint─â, jocul de volume ├«mprumutat din studiul arhitecturii, toate a┼čezate pe piedestalul tr─âirilor.

Pentru a eviden┼úia mai bine emo┼úiile care se doresc transmise, seara evenimentului a fost deschis─â cu un moment de tango realizat de Alina ┼či Eduard, campioni na┼úionali, vicecampioni europeni, finali┼čti la Campionatul Mondial, sec┼úiunea latino. Dansatorii au fost acompania┼úi de cvartetul Amadeus, care a ├«nc├óntat audien┼úa pe tot parcursul serii.Recente pe Ok! Magazine

cone jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg