Vedetele au descoperit secretul mătăsii

16 iunie, 2017
19340024 10155098535350189 1418961165 o jpeg

Designerul român Laura Hîncu şi-a lansat  în cadrul celei de-a doua ediţii a Silk Garden Party, noua colecţie de piese vestimentare de bază din mătase. Aceasta este  disponibilă online, pe www.shop.laurahincu.ro şi aduce o nouă secţiune - Reversible Double Face Dress - rochii din mătase care pot fi purtate pe ambele feţe. Alături de Laura Hîncu, la eveniment au participat şi numeroase persoane publice, care au purtat creaţiile designerului, printre care: Albertina Ionescu, Giulia, Geanina Ilieş, Ellie White, Anca Serea, Sonia Argint Ionescu, Crina Abrudan, Eli Roman, Claudia Pavel, Andra Petrescu, Maria Radu,, Diana Bart.

Vedetele au purtat ţinute din noua colecţie Laura Hîncu.

Modelele sunt puse în valoare de utilizarea unei varietăţi de tipuri de mătase: de la şifon până la mikado, de la mătasea moale la cea rigidă, de la cea subţire la cea mai groasă sau de la cea mată la cea lucioasă. Unele piese sunt realizate din amestec de mătase cu alte fibre naturale precum bumbac, lână sau caşmir. Colecţia include şi noi piese vestimentare şi în secţiunile Summer, Office, Traditional.

Crina Abrudan, Anca Serea & Claudia Pavel

Rochia cu două feţe reprezintă atât o reuşită tehnică, prin finisajele şi detaliile sale, cât şi o dovadă a versatilităţii acestui material: o singură rochie poate fi soluţia atât pentru evenimente de zi, informale, cat şi pentru momente mai elegante, în funcţie de faţa pe care este purtată.

Giulia, Gianina Ilieş & Sonia Argint Ionescu

Maria Radu, Laura Hîncu alături de Diana Bart la prima sa apariţie publică după ce a născut.Recente pe Ok! Magazine

teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg