Vedetele au descoperit secretul mătăsii

Designerul român Laura Hîncu și-a lansat  în cadrul celei de-a doua ediții a Silk Garden Party, noua colecție de piese vestimentare de bază din mătase. Aceasta este  disponibilă online, pe www.shop.laurahincu.ro și aduce o nouă secțiune – Reversible Double Face Dress – rochii din mătase care pot fi purtate pe ambele fețe. Alături de Laura Hîncu, la eveniment au participat și numeroase persoane publice, care au purtat creațiile designerului, printre care: Albertina Ionescu, Giulia, Geanina Ilieș, Ellie White, Anca Serea, Sonia Argint Ionescu, Crina Abrudan, Eli Roman, Claudia Pavel, Andra Petrescu, Maria Radu,, Diana Bart.

 

Vedetele au purtat ținute din noua colecție Laura Hîncu.

Modelele sunt puse în valoare de utilizarea unei varietăți de tipuri de mătase: de la șifon până la mikado, de la mătasea moale la cea rigidă, de la cea subțire la cea mai groasă sau de la cea mată la cea lucioasă. Unele piese sunt realizate din amestec de mătase cu alte fibre naturale precum bumbac, lână sau cașmir. Colecția include și noi piese vestimentare și în secțiunile Summer, Office, Traditional.

Crina Abrudan, Anca Serea & Claudia Pavel

Rochia cu două fețe reprezintă atât o reușită tehnică, prin finisajele și detaliile sale, cât și o dovadă a versatilității acestui material: o singură rochie poate fi soluția atât pentru evenimente de zi, informale, cat și pentru momente mai elegante, în funcție de fața pe care este purtată.

Giulia, Gianina Ilieș & Sonia Argint Ionescu
Maria Radu, Laura Hîncu alături de Diana Bart la prima sa apariție publică după ce a născut.

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA