Vedetele, în rochii splendide la gala FGI Night of Stars!

23 octombrie, 2015
2015 Fashion Group International Night Of Stars Gala jpeg

Joi seara, o pleiadă de staruri s-a pregătit de covorul roşu al evenimentului organizat de Fashion Group International, în New York, alegând cele mai frumoase ţinute pentru a impresiona.

image

Michelle Monaghan, care a jucat alături de Matthew McConaughey şi Woody Harrelson în True Detective, a uluit cu o rochie atipică, cu multe franjuri în zona pieptului şi pe lateral, de nuanţă verde smarald închis. Ţinuta semnată de designerul Jason Wu i-a pus în valoare umerii şi braţele, actriţa de 39 de ani emanând eleganţă, feminitate şi bun gust.

image

Jason Wu a fost şi el prezent la gala Night of Stars, fiind onorat în cadrul serii, şi a pozat alături de Diane Kruger, care-a ales o ţinută provocatoare şi foarte fashionable. De fapt, actriţa a ales o salopetă neagră, scurtă, cu detalii de dantelă şi material transparent, care i-a conferit o imagine foarte rafinată şi modernă.

image

Allison Williams a strălucit într-o rochie până-n pământ., cu trenă scurtă, cu paiete aurii. Actriţa de 27 de ani ar fi fost o apariţie şi mai glamuroasă dacă îşi prindea părul în loc să-l lase lejer. În orice caz, o rochie care a atras atenţia şi care s-a potrivit cu specificul pretenţios al galei.

image

Katie Holmes a preferat o rochie midi, simplă, de culoarea albastru marin, cu o pereche de botine în aceleaşi nuanţe de albastru, asortate cu un clutch argintiu. Însă faptul că e atât de mulată i-a pus în evidenţă silueta zveltă, formele feminine şi talia minusculă, acaparând atenţia fotografilor. Stylingul a fost pe măsură.

image

Cea mai provocatoare apariţie pe covorul roşu la Night of Stars gala a fost, însă, actriţa Mia Moretti, care este şi una din favoritele industriei modei. Artista de 31 de ani a preferat o rochie diafană, semi-transparentă, prin care s-a văzut mai mult decât se aştepta publicul. Aproape că aduce cu o nimfă a pădurilor, graţie modelului vegetal de pe rochie!

FOTO Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg