Verdele greenery este culoarea anului 2017

4 ianuarie, 2017
greenery jpeg

Designerii dau primele indicii în materie de culori la modă în 2017. După ce marsala a scris istorie pe covorul roşu la Hollywood în 2015, după apariţiile delicate ale vedetelor în roz cuarţ şi albastru serene de anul trecut, iată că 2017 ne întâmpină cu o culoare venită din natură, o culoare care te trezeşte la viaţă şi aduce un aer fresh pe marile podiumuri. Verde greenery sau verdele proaspăt este vedeta aleasă de Institutului Pantone, autoritatea internaţională în domeniul culorilor şi a sistemelor de culori. Acestei culori i se adaugă fuchsia şi albastrul paradis.

image

Verde kale sau greenery este culoarea cu care începem noul an, iar marii designeri s-au pregătit deja cu piese vestimentare care au la bază nuanţele naturii. „Culoarea aceasta aduce o notă răcoritoare şi impune nevoia de a explora, de a experimenta şi de a reinventa“, arată reprezentanţii Pantone.

Cum verdele face întoarcerea la natură, imprimeurile florale sunt cele care vor domina acest sezon, alături de buline, dungi şi aplicaţii strălucitoare. Colecţiile primăvară - vară sunt menite să spargă monotonia din garderoba fiecărei pasionate de fashion şi să o scoată din anonimat. Se poartă de asemenea alăturarea de culori puternice, imprimeuri şi texturi diferite.

Anul trecut, Pantone alesese roz-cuarţ şi albastru-seren drept culorile oficiale ale anului 2016, pe care le-a descris drept „culori primitoare care ne îndeplinesc dorinţa de siguranţă şi securitate“. Dacă in 2016 s-a purtat şi galbenul muştar, 2017 vine cu o nuanţă de galben mai electrică, galbenul lămâie. Genţile de dimenisuni mici iau locul celor masive, dar tot în culori tari şi puternic accesorizate.

Foto: PinterestRecente pe Ok! Magazine

con30 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg