Vestimentații care nu pot fi trecute cu vederea – Ce să porți toamna aceasta ca să fii în tendințe

19 octombrie, 2022
vestimentatii PNG

Culorile îndrăznețe, formele geometrice și paietele se numără printre propunerile designerilor de top pentru acest sezon. În rândurile următoare poți descoperi câteva ținute deosebite pe care să le ai în vedere dacă vrei să îți reimprospatezi garderoba și să fi în pas cu moda.

Ce se poartă în această toamnă și ce ținute ar trebui să iti pregătești ca să fii chic

  • Denimul, din cap până-n picioare

Cu look-uri inspirate din anii ’60, designerii propun ca denimul să nu lipsească din garderoba unei femei moderne. Fie că alegi jeanșii evazați, cu croiala dreaptă sau gecile oversize, important este ca ținuta să aibă cel puțin o piesă vestimentară de acest gen. Dresurile colorate și trenciurile nude se pot accesoriza cu cizme de toamnă în tendințe, iar pe acestea din urmă le poți găsi pe Modlet.ro, în diverse culori și modele, cu talpă joasă sau cu tocuri cui.

  • Paietele și umerii supradimensionați pentru femeile rafinate

Designerii de marcă propun doamnelor și domnișoarelor să își aducă aminte de modă anilor ’80, când sacourile cu umeri supradimensionați făceau furori. Combinate cu pantaloni din piele sau jeansi stretch, aceste sacouri aduc un plus de eleganță ținutei alese.

Iar pentru ieșirile în oraș, paietele pot fi strălucirea de care ai nevoie să ieși din peisajul obișnuit. Mai poți adăuga o pereche de sandale cu talpă groasă și decupate în față pentru o vestimentație aparte.

  • Piesele vestimentare cu franjuri, deosebite

Jachetele și cămășile cu franjuri pot fi alegeri la modă în acest sezon, iar textura este cu adevărat interesantă. Detaliile fac mereu diferența, iar o vestimentație de acest gen te poate scoate din anonimat, fără să epatezi prea mult. 

Poți combina o fustă din denim, un top simplu și o jachetă cu franjuri în ținutele de zi cu zi, plus o pereche de botine din piele întoarsă și o pălărie Fedora pentru un look vintage, cu linii moderne.

  • Outfiturile din piele, în tendințele toamnei

Dacă îți plac hainele din piele poți incropi o vestimentație modernă cu elemente precum fustele din acest material sau chiar trenchi-urile în nuanțe de galben, nude, maro sau albastru petrol. 

Chiar dacă poate părea dificilă asortarea ținutelor din piele, poți opta pentru topurile clasice din bumbac sau cămășile cambrate, în culori tari, pentru evidenția atât personalitatea ta, cât și rafinamentul unei vestimentații interesante.

  • Topurile decupate, purtate cu jeanși cu talie înaltă

O altă piesă vestimentară deosebită este topul decupat, care evidențiază bustul și talia subțire. Purtat cu o pereche de jeanși cu talie înaltă și croială clasică, un sacou oversize și o pereche de pantofi cu toc, acest top vine în completatea unei ținute moderne, în ton cu propunerile designerilor pentru acest sezon. 

Însă pentru un plus de creativitate, un top decupat poate fi purtat și cu o pereche de pantaloni stretch, din piele naturală sau ecologică, la care să adaugi un palton clasic, realizat din fibre de lână.

În concluzie, propunerile vestimentare de mai sus se regăsesc printre recomandările sezonului, însă poți veni în completare și cu accesorii metalice, pentru a realiza un look desăvârșit, așa cum îl regăsești și în revistele de specialitate.

Sursă foto: Pexels.com



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg