Vezi discount-urile la haine, încălţăminte şi accesorii

20 noiembrie, 2014

Oferte Kurtmann- peste 5000 de modele cu reduceri de pana la 80%. Kurtmann este singurul outlet online din România care comercializează trei dintre cele mai dinamice marci de îmbrăcăminte la nivel mondial Zara, Berhska şi Stradivarius.

De Black Friday 2014 îţi poţi înnoi garderoba cu cheltuieli reduse. Profită de ofertele magazinelor cu reduceri de până la 80% la încălţăminte, haine, accesorii.

Oferte Kurtmann- peste 5000 de modele cu reduceri de pana la 80%. Kurtmann este singurul outlet online din România care comercializează trei dintre cele mai dinamice marci de îmbrăcăminte la nivel mondial Zara, Berhska şi Stradivarius. Cei cinci factori esenţiali: preţuri imbatabile, promoţii dese, ofertă variată la peste 3000 de modele, cea mai mica taxă de transport din România şi retur gratuit indiferent de motiv fac din Kurtmann unul dintre cele mai importante magazine.

Oferte MyCloset - mii de produse cu reduceri de peste 70%. Mycloset.ro este primul outlet on-line din România ce are în ofertă peste 100.000 de produse şi 441 marci diferite.Transportul produselor este gratuit în orice localitate din România prin curier rapid.

Oferte MiniPrix-mii de produse reduceri de peste 50%.Miniprix este unul dintre cei mai mari jucători online de pe piaţa de fashion ce propune colecţii de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii de calitate la cele mai mici preţuri din Romania.

Oferte TinaR - reduceri de pana la 70% cu livrare imediata.Cu o experienţă de peste 20 de ani, TinaR este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri românesti de modă ce îţi propune haine în tendinţe, colorate şi comode, în fiecare sezon.



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling