Victoria Beckham a îmbrăcat-o la dineul regal pe Regina Letizia. Cât costă rochia verde praz?

6 mai, 2023

Regina Letizia a Spaniei este cunoscută pentru pasiunea sa legată de modă. Aseară a fost spectaculoasă într-o superbă rochie verde, din colecția Victoriei Beckham.

Regina Letizia a Spaniei  GettyImages jpg

Soția lui David Beckham a postat pe contul său oficial de socializare o imagine cu Regele Felipe al Spaniei și frumoasa sa soție, care a optat pentru o ținută din cea mai recentă colecție de primăvară a designerului britanic.

Regina Letizia este foarte atentă la detalii și mai mult ca sigur a ținut neapărat ca la Casa Regală britanică să poarte o ținută a unui creator de modă britanic. Victoria Beckham este și o apropiată a familiei regale britanice.

Regina Letizia este renumită și pentru alegerile sale vestimentare care să nu fie foarte scumpe. Având în vedere evenimentul solemn la care s-a aflat, Maiestatea Sa a cheltuit mai mult decât de obicei.

Rochia verde praz se vinde cu aproximativ 1000 dolari pe site-urile fashion.

Regina Letizia a Spaniei  Getty jpg

Rochia, care are o lungime ”regală”, până la jumătatea gambelor, evidențiază într-un mod flatant gleznele fine ale Reginei Letizia, puse mereu în valoare de pantofi cu toc. Soția Regelui Felipe a optat și pentru o broșă ce avea forma unei funde, cu diamante. A purtat pantofi bleumarin, din piele întoarsă, brățară și cercei cu diamante, poșetă clutch în ton cu pantofii și și-a lăsat părul defăcut și coafat lejer. Regele Felipe a fost și el impecabil, ca de fiecare dată, în costum bleumarin și cravată multicoloră.

Victoria Beckham este un designer pe val, care recent a avut o prezentare de modă și la Paris. Fosta Spice Girl a devenit o femeie de afaceri cu succes, creațiile sale fiind foarte căutate. Victoria Beckham nu se ocupă doar de haine elegante, are colecții de accesorii și chiar produse de beauty. Este o împătimită a sportului și vinde inclusiv articole speciale de sport. A îmbrăcat multe vedete până acum, însă niciodată o regină, de aceea a fost firesc să marcheze momentul pe contul său de socializare, cu mândrie.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg