Victoria Beckham a purtat cea mai îndrăzneaţă rochie roşie. Decolteul de la spate a fost surprinzător!

5 octombrie, 2017
Victoria Beckham 3 png

De când a trecut de la muzică la modă, Victoria Beckham este mai încrezătoare în ea şi mult mai îndrăzneaţă în ceea ce priveşte alegerile vestimentare. Se află în fruntea unui imperiu de fashion, aşa că trebuie să fie un exemplu pentru femeile de pretutindeni. Ideea e că nu renunţă în ruptul capului la pantofii cu toc înalt, pentru că îi fac picioarele să arate mult mai bine, iar mersul ei se transformă în unul de felină.

   

image

Ne-a tot uimit cu outfituri moderne în culori puternice, dar, de cele mai multe ori, este mult prea îmbrăcată. Aşa au crezut şi fotografii când au văzut-o pe fosta Spice Girls la cel mai recent eveniment de fashion, îmbrăcată într-o rochie de un roşu aprins până în gât şi încălţată cu o pereche de cizme şic.

image

Prezent miercuri la lansarea celei de-a doua colecţii a sa în colaborare cu Estee Lauder, la un magazin de lux din Dublin, Victoria a fost atracţia principală a serii. A purtat o rochie inspirată din ţinutele spaniolelor, cu multe volane şi, dacă privită din faţă părea una balană, ei bine, când s-a întors cu spatele, toată lumea a putut vedea tăietura îndrăzneaţă a rochiei fix deasupra postetiorului.

image image

Are o talie de viespe, aşa că a profitat de acest avantaj care îi permite să poarte o astfel de rochie extravagantă. O asemenea prezenţă nu putea fi trecută cu vederea, aşa că bliţurile fotografilor au surprins-o plimbându-se prin locaţia de lux, îmbrăcată în rochia gândită chiar de Victoria şi care costă 2.803 lire sterline.

Foto: Instagram Victoria Beckham



Recente pe Ok! Magazine

girls 6650524 1280 jpg
refinantare credit nevoi personale 431851042 jpg
Simion Bogdan Mihai jpg
okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus