Victoria Beckham a purtat cea mai îndrăzneaţă rochie roşie. Decolteul de la spate a fost surprinzător!

5 octombrie, 2017
Victoria Beckham 3 png

De când a trecut de la muzică la modă, Victoria Beckham este mai încrezătoare în ea şi mult mai îndrăzneaţă în ceea ce priveşte alegerile vestimentare. Se află în fruntea unui imperiu de fashion, aşa că trebuie să fie un exemplu pentru femeile de pretutindeni. Ideea e că nu renunţă în ruptul capului la pantofii cu toc înalt, pentru că îi fac picioarele să arate mult mai bine, iar mersul ei se transformă în unul de felină.

   

image

Ne-a tot uimit cu outfituri moderne în culori puternice, dar, de cele mai multe ori, este mult prea îmbrăcată. Aşa au crezut şi fotografii când au văzut-o pe fosta Spice Girls la cel mai recent eveniment de fashion, îmbrăcată într-o rochie de un roşu aprins până în gât şi încălţată cu o pereche de cizme şic.

image

Prezent miercuri la lansarea celei de-a doua colecţii a sa în colaborare cu Estee Lauder, la un magazin de lux din Dublin, Victoria a fost atracţia principală a serii. A purtat o rochie inspirată din ţinutele spaniolelor, cu multe volane şi, dacă privită din faţă părea una balană, ei bine, când s-a întors cu spatele, toată lumea a putut vedea tăietura îndrăzneaţă a rochiei fix deasupra postetiorului.

image image

Are o talie de viespe, aşa că a profitat de acest avantaj care îi permite să poarte o astfel de rochie extravagantă. O asemenea prezenţă nu putea fi trecută cu vederea, aşa că bliţurile fotografilor au surprins-o plimbându-se prin locaţia de lux, îmbrăcată în rochia gândită chiar de Victoria şi care costă 2.803 lire sterline.

Foto: Instagram Victoria BeckhamRecente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg