Victoria Beckham, acuzată că promovează „Anorexia Chic”

16 septembrie, 2016
1111 jpg jpeg

„Scheletice, înfometate, anorexice.” Aşa au fost descrise modelele care au prezentat cea mai recentă colecţie a soţiei lui David Beckham şi care au fost criticate pentru că sunt prea slabe.

image

Dacă e să ne pronunţăm cu privire la ţinute, colecţia prezentată de Victoria Beckham la New York a fost un real succes! Dar, dacă e să aducem în discuţie decizia designerului britanic de a alege pentru această prezentare fashion nişte fete foarte slabe, ei bine, au existat numeroase voci care au criticat aspectul filiform al modelelor.

image

Dar nu este pentru prima dată când Victoria este criticată pentru alegerea unor tinere foarte slabe pentru show-urile ei. Anul trecut, a răspuns tuturor celor care au acuzat-o că promovează un curent care se dorea a fi eradicat din modeling - “Anorexia Chic”: “Sunt tinere, sunt slabe, dar asta nu înseamnă că sunt şi bolnave. Oamenii sunt răi pe reţelele de socializare şi îmi pare rău că sunt aşa”, a declarat ea într-un interviu.

image

De data asta, reacţia Victoriei se lasă aşteptată. Însă câteva dintre modele au ţinut să le răspundă celor care le acuză de anorexie sau bulimie. Mica Arcanaraz a postat online o imagine cu ea ţinând în mâini o pizza întreagă, făcând referire la faptul că mănâncă şi ea astfel de preparate. Iar Ondria Hardin s-a pozat în timp ce bea o bere.Recente pe Ok! Magazine

Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg