Victoria Beckham, fără sutien şi-n pijamale pe stradă

30 august, 2017
Victoria Beckham et son fils Romeo sont allés faire du shopping chez "What Goes Around Comes Around" dans le quartier de Soho à New York jpeg

De când şi-a ridicat un imperiu fashion, Victoria Beckham are mai mult curaj în a-şi alege ţinutele vestimentare. De curând, aceasta a fost surprinsă pe stradă într-un outfit extrem de interesant, pe care l-au adoptat şi alte celebrităţi de la Hollywood. Punctul forte al apariţiei sale? Lipsa sutienului!

Victoria Beckham şi Romeo au luat masa în New York

Victoria Beckham este, într-adevărm, o apariţie! Fosta cântăreaţă în vârstă de 43 de ani, mamă a patru copii şi soţie de fost fotbalist, are un stil vestimentar desăvârşit, de care nu se dezice nici măcar la un prânz lejer alături de unul dintre băieţii ei.

Nu a purtat sutien

Aceasta a fost fotografiată de paparazzi, joi, pe străzile din New York, în timp ce se îndrepta spre un restaurant din zonă, unde a servit masa cu fiul Romeo, în vârstă de 14 ani. Pentru această ieşire, Victoria Beckham a purtat un outfit stylish, deux-pieces, care face parte chiar din colecţia ei vestimentară din primăvară-vară `18.

image

Inspirat din stilul ”pajama”, outfitul Victoriei a făcut senzaţie pe străzile newyorkeze, mai ales că-n partea de sus era transparent, iar soţia lui Beckham nu purta sutien. Ce să mai, Victoria a fost în centrul atenţiei şi nu credem că a deranjat-o nici câtuşi de puţin atenţia primită...

A fost însoţită de fiul Romeo

foto: Hepta



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg