Victoria Beckham, fără sutien şi-n pijamale pe stradă

30 august, 2017
Victoria Beckham et son fils Romeo sont allés faire du shopping chez "What Goes Around Comes Around" dans le quartier de Soho à New York jpeg

De când şi-a ridicat un imperiu fashion, Victoria Beckham are mai mult curaj în a-şi alege ţinutele vestimentare. De curând, aceasta a fost surprinsă pe stradă într-un outfit extrem de interesant, pe care l-au adoptat şi alte celebrităţi de la Hollywood. Punctul forte al apariţiei sale? Lipsa sutienului!

Victoria Beckham şi Romeo au luat masa în New York

Victoria Beckham este, într-adevărm, o apariţie! Fosta cântăreaţă în vârstă de 43 de ani, mamă a patru copii şi soţie de fost fotbalist, are un stil vestimentar desăvârşit, de care nu se dezice nici măcar la un prânz lejer alături de unul dintre băieţii ei.

Nu a purtat sutien

Aceasta a fost fotografiată de paparazzi, joi, pe străzile din New York, în timp ce se îndrepta spre un restaurant din zonă, unde a servit masa cu fiul Romeo, în vârstă de 14 ani. Pentru această ieşire, Victoria Beckham a purtat un outfit stylish, deux-pieces, care face parte chiar din colecţia ei vestimentară din primăvară-vară `18.

image

Inspirat din stilul ”pajama”, outfitul Victoriei a făcut senzaţie pe străzile newyorkeze, mai ales că-n partea de sus era transparent, iar soţia lui Beckham nu purta sutien. Ce să mai, Victoria a fost în centrul atenţiei şi nu credem că a deranjat-o nici câtuşi de puţin atenţia primită...

A fost însoţită de fiul Romeo

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

masuta jpg
antonescu
caprio
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
machiaj
brad pitt
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
ben  jennifer 3 jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg