Victoria Beckham, outfit inedit! Până nu demult zicea că n-ar purta aşa ceva!

6 aprilie, 2016
Exclusive    Victoria Beckham Attends Sotheby's Exhibition The Nude in the XXth and XXIst Century jpeg

Îi place ca de fiecare dată când iese din casă să aibă o ţinută impecabilă. Iar prin asta se-nţelege neapărat un outfit elegant, la care să potrivească o pereche de încălţări înalte, căci Victoria a declarat de nenumărate ori că ea se simte cel mai bine atunci când poartă tocuri.

Aşa se îmbracă de obicei Victoria

De fapt, Victoria până nu demult nu deţinea nicio pereche de încălţăminte joasă, spunând că nu poate purta nimic ce nu are toc. Ne înţelegeţi, aşadar, surprinderea care ne-a stârnit-o cea mai recentă apariţie a sa.

David şi Victoria Beckham au fost surprinşi de paparazzi în timp ce se-ndreptau spre un restaurant din Malibu, luni, pentru a lua prânzul. În imaginele surprinse de fotografii de ocazie, Victoria apare purtând papuci. Da, aţi citit bine, papuci. Şlapi, mai precis. Suntem siguri că e vorba de o pereche de încălţăminte scumpă, dar chiar şi aşa vorbim de şlapi, încălţăminte pe care nu credeam c-o s-o poarte vreodată Victoria.

Aşa a mers să ia masa Victoria

Nu ne înţelegeţi greşit, ne place că Victoria să fie mai comodă, dar e o diferenţă destul de mare între această apariţie şi celelalte ale fostei cântăreţe.

foto: hepta / captură DailyMail.co.uk